Ce inseamna un design elegant in anul 2019?

Ce inseamna un design elegant in anul 2019?

Ce inseamna un design elegant in anul 2019?

Privind inapoi spre trecut, o casa eleganta insemna o multime de straturi din materiale textile si accesorii foarte multe asortate la perfectie. Astazi, timpul fiind mai limitat, nu mai avem rabdarea realizarii unui design interior ideal, ca si in reviste, iar trendul societatii este intr-o continua schimbare.
Cum definim noi, cei de la Occident Design, eleganta in 2019? Cu siguranta mult mai minimalista si mai simpla, asa cum veti observa in ceea ce urmeaza:

Linii curate, simple si minimalism

O locuinta moderna, asa cum stim si ne-o imaginam noi, este caracterizata in primul rand de obiectele mobiliere simple si obiectele decorative la randul lor tot simple. Astazi, locuinta este minimalista, usor de intretinut, estetica, cu podelele monocrome si dure in armonie cu mobila cu linii simple. Toate aceste lucruri definesc eleganta in anul 2019. Munca pe care o depunem acasa este foarte mult usurata de minimalism. In primul rand, daca luam ca exemplu suprafetele drepte si simple, veti observa ca este mult mai usor de sters praful. Un mare avantaj al acestui trend consta in posibilitatea pe care ne-o ofera in exprimarea personalitatii fiecaruia cu ajutorul obiectelor de design si arhitecturale.
Liniile elegante si calitatea in primul rand, ocupa locul principal acest an.

dormitor modern suceava

Ce putem alege daca stilul minimalism nu este pe placul nostru?

Desi acesta vine cu unele beneficii si este si la moda, nu multi ne dorim o locuinta moderna. Poate ca pur si simplu nu suntem pregatiti sa renuntam la obiectele pe care le iubim sau nu avem bugetul necesar sa le inlocuim. Desi eleganta in design este obtinuta cu ajutorul liniilor curate si simple, nu uitati si ca acest lucru poate fi obtinut si prin culoare si accente de cultura. Nu evitati sa incalcati putin regulile si sa mixati tendintele astfel incat sa obtineti combinatii care sa va reflecte stilul dumneavoastra unic si personal.

O locuinta tehnologizata

Astazi, prezentul si viitorul inseamna tehnolorie. Fie ca vorbim despre smart tv-uri, telefoane, home-cinema, tablete etc, toate aceste dispozitive pot strica munca pe care o depunem in designul casei. Aceste obiecte sunt prezente in viata noastra si nu le putem elimina, dar cel putin le putem ameliora prezenta prin eliminarea firelor si cablurilor imprastiate prin casa. Dezvoltatorii imobiliari si constructorii vin in ajutorul nostru cu designuri inteligente ale locuintelor prin eficienta in consumul de energie, incorporarea punctelor de incarcare a dispozitivelor, termostate wifi etc. Astfel, fiecare lucru poate fi accesat doar prin simpla apasare a unui buton.

Pentru o selectie aparte de mobilier modern, dormitoare moderne, livinguri moderne si multe ale piese de mobilier in pas cu moda, va asteptam in Occident Design Suceava magazin de mobila si Occident Design Radauti magazin de mobila.

Posted on 23-05-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next