Idei pentru peretii din Dining Room

Idei pentru peretii din Dining Room

Idei pentru peretii din Dining Room

In ultimii ani, putem spune ca a intrat in forta conceptul de dining room si in Romania. De ce atat de tarziu? O buna parte din populatie cauta sa se mute la casa, iar in trecut apartamentele clasice nu aveau un astfel de spatiu destinat meselor zilnice cu familia.
Dining room inseamna o zona speciala care are rolul de a fi independenta de bucatarie si delimiteaza spatiul pentru servirea mesei.

De cele mai multe ori, acest spatiu il gasim integrat cu bucataria, dar il putem si delimita cu ajutorul peretilor fapsi sau a panourilor decorative. Exista si o modalitate mai usoara si anume modificarea decorului prin a crea o insula independenta de living. Te poti folosi de covoare, accente pe peretii zonei si accesorii care delimiteaza zona in care luati masa.

Haideti sa vedem cateva idei insirate de decorare a peretilor din zona de dining pentru un aspect inedit si neasteptat in acelasi timp.

mese si scaune suceava

1. Perete cu accente de lemn - in special cand vorbim despre o zona deschisa de dining, este destul de greu sa transformam zona in una primitoare si calda. Placajele de lemn care imbraca peretii sunt in tendinte si pot conferi o culoare si o textura intreg spatiului pe care sunt montate.

2. Tapetul metalic - daca va place un aspect mai neutri, texturile si modelele diferite reprezinta o metoda perfecta pentru a il face mai interesant. Un tapet metalic cu forma contemporane si grafice pot lumina spatiul si pot pune in valoarea corpurile de iluminat.

3. Draperii colorate - daca dining-ul se afla aproape de fereastra, atunci renuntati la ideea de a colora peretii. Adaugati draperii colorate sau cu diferite modele florare pentru a aduce un plus de culoare intregii incaperi.

4. Dingile verticale sau orizontale - acestea dau bine tot timpul pe perete, in mod special daca alegeti dungile mai late si in culori indraznete. Daca dispuneti de un spatiu mic, mixati albul cu o culoarea mai accentuata pentru a mari vizual incaperea.

5. Peretele mural - folositi o poza realistica cu un peisaj din natura, transpusa pe un perete mural. Aceasta va creea o senzatie de spatiu mai mare care se prelungeste, oferind in acelasi timp si o priveliste mai relaxanta.

6. Tavan cu personalitate - acesta este tot timpul important atunci cand vorbim despre decorare. In majoritatea timpului, un candelabru poate fi punctul de focalizare de atentie pe tavan, dar nu va fie teama sa vopsiti sau sa tapetati tavanul in modele indraznete cu forme geometrice sau florale.

Gata decorul? Ei bine, sigur o sa va trebuiasca si o masa cu scaune pentru dining. Va asteptam in al nostru magazin de mobila Occident Design pentru a va delecta privirile cu intreaga noastra gama de mobila eleganta, seturi de mese plus scaune, masa cu 12 scaune, masa cu 8 scaune, masa cu 6 scaune etc.

Posted on 27-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next