Covoare din blana artificiala - un plus de eleganta si caldura

Covoare din blana artificiala - un plus de eleganta si caldura

Covoare din blana artificiala - un plus de eleganta si caldura

Dorinta de a folosi blana naturala a fost depasita cu succes de societatea actuala. In materie de decor in casa, blana artificiala a devenit din ce in ce mai cautata fiind si mai usor de achizitionat.

Blana artificiala, fie ea din vaca sau oare, va aduce un plus de aspect locuintei dumneavoastra si un plus de caldura fiind pufoasa si moale.

1. Caracteristicile importante ale blanii naturale

Un covor artificial nu este la fel de rezistent ca unul natural. Se recomanda sa fie folosit in zonele cu trafic cat mai redus, spre exemplu dormitorul sau biroul. Nu uitati de regula ca un covor ales trebuie sa resprecte dimensiunile proportionale cu camera si mobila din aceasta. Forma iregulata a unui covor artificial va da un plus de aspect spatiului vizual.
Incercati sa folositi covorul ca un plus estetic prin asortarea cu alte obiecte de decor, spre exemplu pernele decorative de pe canapea sau de pe pat.

covor blana artificiala suceava

2. Un accent dramatic in designul casei

Este esential sa incercati sa aranjati culorile covorului artificial cu restul camerei. Daca aveti cum, folositi aceeasi paleta coloristica a tapetului de pe pereti sau a obiectelor de mobilier din jurul acestuia.

3. Personalizati accesoriile

In comert veti gasi blana artificiala confectionata din bucatele mai mici, cum ar fi cea de vaca. Datorita acestui fapt, ea poate fi pusa si peste fotolii sau scaune. Se mai poate folosi si ca accent la piciorul patului, fiind o completare a unui covor mai mare.

4. Flexibilitate in stil

Fie ca sunt de vaca sau de oaie, covoarele artificiale se potrivesc oricarui stil si decor. Acestea sunt complementare diferitelor tonuri de culori si texturi, fie ca sunt neutre sau naturale si saturate. Pot fi folosite cu succes sub masutele de cafea, birouri sau chiar peste alte covoare daca anotimpul este friguros.
Covorul artificial din blana de oaie vine in nuante extrem de diferite, cum ar fi negru, bej, alb, roz, gri, turcoaz, mov si albastru marin. Blana artificiala de vaca vine in culori si in combinatii de alb si negru, alb si maro sau nuante care imit foarte bine maroul pieii de vitel.

Gata intreg decorul? Sa nu uitam si de mobila din dormitor sau mobila din living. Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti va pun la dispozitia dumneavoastra o gama mare de dormitoare elegante, dormitoare moderne, living din lemn masiv, living elegant, bufeturi etc.

Posted on 28-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next