Culorile saturate - tendintele anului 2019

Culorile saturate - tendintele anului 2019

Culorile saturate - tendintele anului 2019

In anul 2019 se remarca o renuntare la spatiile minimaliste si usor sobre. Acum la moda sunt culorile saturate si de ce sa nu o spunem, arata foarte bine.

Noi, cei de la Occident Design, stim un lucru bine si anume faptul ca atunci cand un client trebuie sa lucreze cu nuante intense, are nevoie de ajutor de cele mai multe ori. Haideti sa parcurgem cateva sfaturi pentru a afla cum putem folosi culorile saturate in designul interior.

Peretele accent

Daca luam in considerare aducerea unei culori intr-o camera, cel mai la indemana este vopsirea peretelui. Pentru ca acum este vorba despre nuante puternice, nu se recomanda vopsirea tuturor peretilor, mai ales daca avem o camera mica. Cel mai bine este sa realizam un perete cu numele de accent care este ideal pentru ca pe el o sa se opreasca privirile atunci cand intrat in incapere. Ceilalti pereti ii puteti vopsi in nuante mai deschise la culoare sau neutre.

Mobilier ce are personalitate

Daca vopsitul peretilor este un prea mare deranj, atunci mobila este a doua varianta cea mai sigura. O mobila din lemn masiv sau o mobila moderna poate atrage cu siguranta privirile musafirilor. Aveti grija doar ca toate elementele din camera sa fie in armonie una cu alta.

Accesoriile din camera

Daca doriti o abordare mai moderna, dar si intr-un mod mai subtil si putin costisitor, puteti apela la mici accesorii. Se spune ca micile detalii fac diferenta in amenajare si asa este. Diversificati modelele si combinati culorile fara sa aveti o limita. Alegeti pernute decorative, paturi tapitate, covorase colorate si alte piese de mobilier.

Arta de pe perete

Sa infrumusetezi o casa cu nuante puternice nu este atat de greu pe cat pare. Un mic truc este folosirea artei de perete. Este un element obligatoriu atunci cand vorbim despre designul de interior. Prima data, axati-va pe aceste mici elemente de perete. Va fi mult mai usor dupa aia sa asortati restul camerei. Este de preferat ca si culoarea accent pe care ati ales-o pe perete se poate regasi si in alte accesorii din casa.

Posted on 29-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next