Acest magazin folosește cookie-uri și alte tehnologii, pentru a vă îmbunătăți experiența de pe site-ul nostru.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. 

Crăciun de poveste cu Occident Design
   12/01/2020 16:23:47    0 Comments
Crăciun de poveste cu Occident Design

Crăciun de poveste cu Occident Design

Cu doar câteva săptămâni rămase până la Crăciun, este cu siguranță timpul să începeți să vă gândiți să ridicați pomul de Crăciun, dacă nu ați făcut-o deja. Obținerea unui brad grandios nu trebuie să fie o muncă grea. Este nevoie doar de o înțelegere a modului în care elementele funcționează împreună și de câteva sfaturi ușor de urmat. Pentru consiliere, însă și inspirație în a decora bradul, vă invităm la showroom-ul Occident Design, unde pe lângă o gamă variată de pomi de crăciun, veți găsi decorațiunile potrivite și oameni care vă vor îndruma în alegerea ornamentelor potrivite.

De unde vin ornamentele de Crăciun?

A pune ornamente în brad este cunoscut ca una dintre tradițiile asociate cu Crăciunul. În zilele noastre, globurile, ornamentele, îngerii și micuții Moș Crăciun vin în toate formele și culorile și pot fi cumpărate de oriunde din lume.

Pe vremuri, globurile erau fabricate mai întâi din sticlă, deoarece erau destinate oamenilor bogați. La scurt timp după aceea, au fost făcute și ornamente din plastic de Crăciun, astfel încât toată lumea să își permită.

Primele globuri de Crăciun din lume au fost produse în Germania. Au fost inventate de Hans Greiner în Lauscha la sfârșitul anilor 1840. Globurile au fost fabricate mai întâi sub formă de nuci de sticlă și fructe, dar au primit o formă sferică mai târziu.

Cum decorezi pomul de Crăciun?

1. Prima etapă: Atârnați luminile

După ce ați ales bradul potrivit, fie el natural sau artificial, primul pas în decorarea unui pom de Crăciun este adăugarea luminilor. Luminile se găsesc de obicei pe fire de sârmă verzi sau albe, deși puteți găsi și variante negre acum, perfecte dacă aveți un brad negru. Alegeți culoarea firului care se potrivește cu pomul dvs., astfel încât firul să fie ascuns. Iluminarea pomului de Crăciun din interior spre exterior îi va oferi aspectul cel mai dinamic.

2. A doua etapă: Ghirlande și beteală

După aceea, puteți trece la adăugarea ghirlandelor de Crăciun, neexistând modalități sau reguli specifice pe care ar trebui să le urmați pentru a le pune pe brad. De câte ghirlande veți avea nevoie pentru a vă decora bradul depinde într-adevăr de mărimea acestuia. În mod normal, două fire pentru fiecare picior vertical vor fi suficiente.

Decorarea pomilor de Crăciun cu beteală nu este deloc dificilă și nici nu există reguli cu privire la modul în care ar trebui făcut. Trebuie doar să tăiați fâșii de panglică și să le agățați în copac. Dacă preferați să vă decorați copacul cu panglică pe verticală, începeți de la vârful acestuia. Lăsați să urmeze înălțimea copacului până la baza sa.


3. Ultima etapă: Adăugarea ornamentelor

De îndată ce ați terminat cu luminile, ghirlandele și beteala festivă, vă puteți atârna în sfârșit podoabele de Crăciun în brad. Aranjați-le simetric în tot pomul și terminați decorarea adăugând steaua din vârf.


Pentru a achiziționa brazi de Crăciun deosebiți sau ornamente, globuri și beteală de diferite culori, vă așteptăm în magazinul Occident Design, din Rădăuți unde veți găsi cu siguranță tot ceea ce vă doriți.

 

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comentariu:
Type Code

Urmariti-ne pe Facebook