Idei de a decora tavanul

Idei de a decora tavanul

Idei de a decora tavanul

Tavanul este considerat cea mai neglijata zona dintr-o camera, dar cu un tapet potrivit sau o vopsea, putem transforma acest spatiu in unul extraordinar.
Haideti sa vedem impreuna cateva idei pe care noi, cei de la Occident Design, credem ca va vor ajuta.

Modele in diferite tematici sau forme

Fie ca vorbim despre un sablon dupa care vopsim, apelam la un artist sau folosim un tapet, efectul unui model desenat de pe tavan este wow. Alegeti un model floral pentru bucatarie, unul colorat in camera copilului sau unul "usor" in hol si la intrarea din casa. Pentru living, puteti opta pentru un model mai rafinat.

Negru sau indigo

Poate fi creata o senzatie de intimitate folosind aceste doua culori. Acolo unde luati masa crea o senzatie mai intima, iar in camera copilului puteti aduce un adevarat mister al universului folosind nuantele negru si indigo.

Decorare camera copii suceava

Modelul in dungi

Trebuie sa tineti minte ca un tavan in dulgi negre si albe pot largi semnificativ vizual dormitorul. Puteti pune dingile in forma de raze, astfel camera celor mici va capata o senzatie de expansiune si veselie.

Culori indraznete

De la un galben insorit la un alastru marin sau pana la un roz aprins pentru camera fetitelor. Un tavan frumos colorat va atrage privirile tuturor si va aduce o nota mult mai vesele si mai impresionanta casei.

Nuantele de gri

Aceasta nuanta poate sa va adauge eleganta si rafinament in casa. Doar prin simpla vopsire a tavanului in cateva nuante de gri vor aduce note sofisticate si un extra bun gust intregii camere.

Dupa ce ne-am ocupat de decorarea tavanului, nu trebuie sa uitam ca ne trebui si corpuri de iluminat sau mobilier. Va asteptam in Occident Design Magazin de Mobila Radauti pentru a ne admira intreaga noastra gama de lampi pentru noptiere, candelabre elegante, candelabre clasice, candelabre moderne etc. Nu ezitati sa ne faceti o vizita, chiar si neanuntati!

Posted on 31-05-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next