Designul arborescent pe pereti

Designul arborescent pe pereti

Designul arborescent pe pereti

Cu trecerea timpului, peretii artistici au devenit un design foarte apreciat si des intalnit in frumosul casei.

Orice stil te decizi sa abordezi, fie ca vorbim despre formele geometrice, vegetatiam arta realistica sau desenele multicolore, decorarea unui perete aduce un mare plus vizual. Fie ca ne hotaram sa vopsim sau sa aplicam un tapet, vom modifica cu siguranta punctul de interes din camera si astfel vom atrage privirile spre acel perete.

Astazi, noi cei de la Occident Design Mobila Suceava si Occident Design Mobila Radauti, ne-am hotarat sa punem accent pe incorporarea naturii in camera si anume a arborilor si padurilor.

1. Perete accent

Aici se folosesc tonuri subtile si anume aducerea unui peisaj dintr-o padure in camera dumneavoastra. Nu uitati sa luati in considerare si faptul ca acesta nu trebuie sa fie neaparat peretele dominant din casa. Pentru a fi subtil, puteti alege nuante de gri si bleu care o sa se potriveasca de minune intr-un design modern si pot completa cu succes accentele din piesele de mobilier pe care le detineti deja sau sunteti in curs de cumparare.

2. Realismul si evadarea

Pentru dining sau zona in care luati masa, puteti sa alegeti o varianta mai indrazneata a peretelui accent. Aici puteti transforma un intreg perete intr-un peisaj superb surprizand cu adevarat o padure naturala. Tapetul in bucatarie poate da o senzatie de realitate si pot face dulapurile sa para ca "plutesc".

3. O scena abstracta

Aici vorbim putin despre camera copilului. Este locul ideal pentru un design artistic si interesant in acelasi timp. Un perete decorat cu elemente naturale si abstracte pot transforma spatiul vizual in ceva ideal. Putem aduce o nota copilareasca doar prin alegerea unui design arborescent sau abstract. Astfel de desene le putem vedea si in gradinite unde gasim si pasari tridimensiunale spre exemplu pentru un plus de distractie. Aveti nenumarate variante la dispozitie pentru decorarea camerei copilului. Fie ca optati pentru arbori colorati, animalute care locuiesc in padure sau doar crengi de copac care sprijina politele aplicate pe perete. Lasati-va imaginatia sa se joace.

decor padure dormitor

4. Peretele artistic

Aici vorbim in mare parte despre dormitorul principal, cel al adultilor. Tenta artistica poate fi reprodusa si de un peisaj arborescent. Adaugati niste elemente precum norii, un balon cu aer cald, pasari sau doar un fluture de dimensiuni mari vor aduce cu siguranta o nota vizuala foarte mare spatiului. Daca doresti un design clasic, alege culori pamantii si introdu subtil cateva culori pe care le gasesti si in elementele din camera cum ar fi rozul draperiilor care pot aparea si in cateva locuri de pe perete.

Odata ce am finalizat intreg decorul si stim deja totul cum vrem sa arate, cu siguranta veti avea nevoie si de o mobila pentru living sau mobila pentru dormitor. Pentru asta, va invitam in magazinele noastre din Radauti si Suceava pentru a ne admira intreaga gama de mobila eleganta sau mobila moderna care pot veni in tonuri si culori diferite.

Posted on 03-06-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next