Mobila pentru hol si detaliile care chiar fac diferenta

Mobila pentru hol si detaliile care chiar fac diferenta

Mobila pentru hol si detaliile care chiar fac diferenta

La fel ca orice alt spatiu din casa, holul merita si acesta o atentie mai deosebita. Acest lucru se datoreaza si pentru ca este prima camera pe care o vedem atunci cand intram in locuinta.

Desi teoretic este usor de mobilat, mobila pentru hol trebuie alease cu atentie pentru a putea fi utila pe viitor. Astazi va vom prezenta cateva aspecte pe care noi, cei de la Occident Design Mobila Suceava si Occident Design Mobila Radauti credem ca trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti mobila pentru hol.

1. Daca ai suficient spatiu in hol, cumpara-ti o canapea mica pe care o poti decora cu perne colorate. Iti va fi de o mie de ori mai usor sa te incalti sau descalti cu ajutorul ei si musafirii o vor aprecia la randul lor. Decorata cu stil, canapeaua de pe hol poate fi si pisa de rezistenta din acest spatiu. Eventual, daca nu ai spatiu, poti alege un scaun decorat frumos.

2. Un cuier tip pom iti poate salva din spatiu si te va ajuta cu hainele aruncate prin casa. Acesta va arata foarte bine asezat intr-un colt al holului si se potriveste de minune cu orice decor. Daca nu-ti permite spatiu, atunci alege un cuier de perete. Acesta este la randul sau foarte util pentu spatii mici caci nu ocupa mult loc.

mobila hol suceava

3. Un pantofar pentru incaltaminte este perfect pentru holul oricarei familii. Fie ca doar depozitati incaltamintea de sezon fie pe cea care o purtati zi de zi sau doar vreti sa aveti un hol organizat si fara papuci aruncati, pantofarul va fi un adevarat ajutor .

Orice varianta veti alege pentru holul dumneavoastra, nu trebuie sa uitati faptul ca acesta este prima incapere pe care dumneavoastra si musafirii dumneavoastra vor pasi si de aceea merita o atentie putin mai deosebita. In cazul mobilierului nici culoarea acestuia nu trebuie neglijata pentru ca va avea un impact mare pozitiv sau negatin in aspectul casei.
Va asteptam in Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti pentru o gama complete de cuiere tip pom, pantofara elegante, comode pentru hol etc.

Posted on 04-06-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next