Draperii - idei creative

Draperii - idei creative

Draperii - idei creative

Daca vorbim despre draperii, cu totii stim locul acestora si pozitia clasica si functionala potrivita oricarei camere si anume aranjate in dreapta sau stanga ferestrelor ori pe ambele parti.

Chiar si atunci cand vorbim despre draperii, putem recurge la mici trucuri creative care pot aduce o nota putin mai distinctiva camerelor. De la pozitionarea lor intr-un stil mai unic care sa le permita patrunderea luminii in casa pana la pozitionarea in unghiuri inedite. Exista nenumarate si diferite modalitati interesante de a atarna draperiile. Haideti sa parcurgem cateva idei pe care noi, cei de la Occident Design Magazin de mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti credem ca o sa va fie de ajutor.

1. Creativitatea spatierii pentru o lumina mai difuza

Daca avem camere care au gemurile mari si expuse la lumina naturala mai puternica, atunci putem recurge la o spatiere la intervale cat de cat egale a draperiilor. Acest stil poate permite o patrundere mai lina a luminii in camera si in acelasi timp anuleaza efectul puternic al soarelui in zilele toride de vara. Astfel, putem obtine un echilibru vizual putin mai confortabil pe intreg parcursul zilei si colturile peretelui vor putea fi imbracate in texturi mai atractive vizual.

2. Fii creativ utilizand geometria

Daca in acasa aveti pereti inclinati, fie ca aveti o mansarda sau camere obisnuite, puteti lua in considerare si faptul ca draperiile pot fi atarnate de-a lungul acestora. Acele unghiuri pe care le veti obtine confera spatiului un aspect mai elegant si romantic in acelasi timp. Sa nu uitati de importanta texturii draperiilor. Acestea sunt foarte importante si trebuie sa completeze designul interior din restul camerei.

3. Accente creative si coloristica

Sa nu va fie teama sa alegeti nuantele. O culoare mai indrazneata, care se regaseste si in alte obiecte din camera sau o culoare care sa fie in contrast cu restul paletei coloristice, pot oferi si un plus imens din punct de vedere vizual. Jucati-va cu tonurile care se aseamana sau sunt in contrast prin pernute decorative, masute de cafea sau tapetul de pe pereti.

4. Creativitatea de pe pereti prin drapaje

V-am mai spus in acest articol ca foarte mult conteaza textura materialului din care este realizata draperia. Pentru dormitor, puteti alege materiale mai "luxoase" in nuante mai deschise la culoare pentru o atmosfera eleganta si romantica. Drapajele care le putem realiza pe perete, in spatele tabliei patului, pot sa surprinda vizual foarte placut si aduc o nota mai interesanta dormitorului.

magazin de mobila Suceava

Un design elegant necesita si o mobila eleganta. Va asteptam in vizita sa ne admirati si sa va gasiti viitoarea dumneavoastra mobila pentru living, mobila pentru dormitor, comode tv sau noptiere.

Posted on 06-06-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next