Cum sa mixam modelele, culorile si texturile in casa noastra

Cum sa mixam modelele, culorile si texturile in casa noastra

Cum sa mixam modelele, culorile si texturile in casa noastra

De cele mai multe ori nu vrem sa ne jucam cu culorile sau texturile la noi in casa. Avem o teama sa nu transformat spatiul deja destul de bine organizat in unul dezorganizat.

Haideti sa vedem cateva sfaturi pe care noi, cei de la Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti credem ca va pot fi de ajutor si nu puteti da gres in intreg procesul de potrivire a nuantelor si materialelor.

1 Incercati sa puneti in valoare elementele de design prin combinarea texturii si culorii mobilierului

Imaginati-va o camera in care toate piesele de mobilier sau obiectele de decoratiune sunt din acelasi material si aceleasi culori. Plictisitor, nu? Combinarea diverselor culori si texturi mentine viu intreg interesul vizual asupra camerei. Dar, daca vrem sa obtinem contraste, nu trebuie sa depasim unele limite care pot transforma camera din una placuta in una mult prea coplesitoare si incarcata. O casa amenajata cu bun gust pastreaza un echilibru intre extremitati si transmite armonie.

2. Modelele monocromatice va pot fi de ajutor cand vreti sa obtineti contraste

Daca vorbim despre imbinare si potrivire, modelele sunt primele lucruri care ne vin in minte. Le putem folosi si pentru a obtine un interes vizual mai mare, dar si pentru culoare prin deosebire de tonurile neutre. Texturile diferite pot fi combinate, dar sa fim atenti sa aibe cateva elemente comune si folositile prin draperii, pernute decorative sau piesa de mobilier prin care vreti sa atrageti atentia. Pastrati aceeasi paleta de culori prin 3-4 culori care se repeta si restul camerei in tonuri cat mai neutre.

mobila suceava

3. Imbinati texturi diferite folosindu-va de coordonarea culorilor

Textura materialului reprezinta modul in care acesta se simte la atingere dar si felul prin care transmite vizual aceasta senzatie. Daca doriti sa adaugati o greutate sau o ancorare puternica a spatiului, puteti folosi texturi mai aspre si dure care vor conferi si un aspect comod si primitor in contrast cu cele foarte fine. Folositi texturi si elemente arhitecturale in tapetul de pe pereti sau in materialele textile ale canapelelor si fotoliilor.

Mixarea tine in mod special si de felul in care noi percepem culorile si frumosul. Nu putem sa ne facem casa visurilor exact ca in reviste sau povesti daca noi nu ne simtim confortabil in ea sau nu ne ragasim in aceasta.
Va asteptam in al nostru magazin de mobila Suceava si magazin de mobila Radauti pentru o gama completa si variata de mobila pentru living, dormitoare elegante, dormitoare moderne, seturi de canapele, coltare colorate, coltare extensibile etc.

Posted on 07-06-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next