Luminozitate in casa - ideile care fac diferenta

Luminozitate in casa - ideile care fac diferenta

Vara a venit si lumana calda a soarelui trebuie sa ne mangaie casa. In concordanta cu peisajul de afara trebuie sa ne fie si casa noastra. Acest lucru va aduce o senzatie de prospetime si luminozitate care ne poate invalui de fiecare data cand intram pe usa.

1. Sursele de lumina - elemente de baza

Diferenta este facuta de cele mai multe ori de iluminatul casei. O regula de baza ne spune ca lumina naturala din abundenta este obligatorie. Acolo unde nu puteti avea parte de aceasta, trebuie sa improvizati. Cu cat avem o lumina artificiala agatata mai sus, cu atat aceasta este mai aproape de cea naturala. Lumina incastrata in tavan aduce si ea un plus, de aceea noi, cei de la Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti va recomandam sa alegeti si bande luminoase incastrate in dulapuri pentru o extra senzatie de caldura.

2. Regantiti stilul draperiilor de la ferestre

Acestea blocheaza de cele mai multe ori lumina naturala. Alegeti draperiile mai deschise la culoare care le puteti agata de la inaltimi mai mari decat cele normale pentru o senzatie de spatiu aerisit si deschis.

3. Folositi oglinzi

Luminozitatea din casa este sporita cu ajutorul oglinzilor. In principiu, acestea multiplica lumina deja existenta. Adaugati si oglinzi lange ferestre si usi unde aveti parte de lumina naturala din belsug si veti observa cum aceasta se reflecta in toata casa.

Coltar extensibil suceava

4. Mobiierul

Daca vreti sa aerisiti putin spatiul din casa, mobilierul masiv inghesuit nu este cea mai buna alegere. Nu trebuie neaparat sa mergeti la cumparaturi pentru o alta mobila daca nu va permite bugetul momentan. Adaugati picioare mobilierului sa nu stea direct pe podea. Este atat de simplu si ofera un efect de lifting intreg spatiului. Eliminati si obiectele care nu va sunt necesare sau care nu le-ati folosit de ceva vreme.

5. Decorati cu ajutorul plantelor

Pentru un plus imens de prospetime si verdeata, alegeti plantele. Fie ca vorbim despre interior sau exterior, plantele sunt tot timpul un plus. Decorati camerele cu plante vii care va vor aduce o nota mai vibranta si energizanta.

Odata cu terminarea reamenajarii, fie ca vreti sa inlocuiti mobila veche sau doar va trebuie o mobila noua, va asteptam in magazinele noastre unde avem o gama variata de dormitoare elegante, mobila pentru living, masute pentru cafea, canapele extensibile, coltare extensibile etc.

Posted on 10-06-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next