Cum organizam si mobilam mansarda sau podul

Cum organizam si mobilam mansarda sau podul

Cum organizam si mobilam mansarda sau podul

De cele mai multe ori daca avem o camera la mansarda sau in pod intr-o casa sau intr-un apartament organizarea acesteia si mobilarea este o sarcina dificila pe care o lasam la urma.  Mansardele devin usor spatii intunecare si aglomerate daca nu sunt valorificate cum trebuie.

Daca acordam putin timp in mobilarea acesteia, putem descoperi ca i se poate insufla un aer mai rafinat si il putem transforma intr-un spatiu mai organizat si multifunctional. Acest lucru depinde si de nevoile pe care le avem si bugetul de care dispunem. Podul sau mansarda poate fi folosit atat ca spatiu de depozitare cat si ca o camera de locuit. Haideti sa vedem cateva idei pe care noi, cei de la Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti credem ca va pot ajuta.

1. Eliminarea si sortarea obiectelor de care nu mai avem nevoie

Daca in prezent acest spatiu este folosit pentru depozitare, primul pas este sa aruncam sau donam lucrurile pe care nu le mai folosim de mult timp. Stim ca pare o sarcina grea cand privesti tot muntele ala de obiecte dezorganizate, dar va fi mult mai usor de gestionat totul cand pastrezi doar ceea ce ai cu adevarat nevoie. Incepeti prin gruparea lor si sortarea in functie de anotimp spre exemplu.

2. Planificarea spatiului din camera

Este important sa incepem cu un plan bine stabilit in cap. Camera aceasta are un potential mare si trebuie sa luati in considerare ideile urmatoare:
- poate fi folosit ca o camera de joaca pentru copii
- un dormitor pentru musafiri
- biblioteca sau spatiu de citit si relaxare
- dressing pentru hainele tuturor membrilor din familie
Daca dispuneti de un pod generos, acesta poate fi impartit chiar si in doua zone. Daca vrei sa locuiti in acest spatiu, este bine sa cerem parerea si unui constructor pentru a vedea daca este suficient de rezistent, cum este instalatia electrica etc.

dormitoare suceava

3. Mobilierul multifunctional

Aici va recomandam corpuri permanente si utile. Puteti pune si chiar va recomandam:
- rafturi incastrate in perete
- bari pentru haine
- dulap pentru haine
- corpuri suspendate
- comode multifunctionale

Noi dispunem de o paleta larga de mobilier care se poate folosi si in mansarda sau pod. Daca vreti sa-l faceti spatiu de locuit, va invitam sa ne admirati intreaga colectie de dormitoare pentru copii, dormitoare din mdf, dormitoare moderne, dormitoare din lemn masiv etc. Sigur veti gasi ceva pe placul dumneavoastra si la un pret foarte convenabil.

Posted on 11-06-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next