Culoarea neagra folosita in designul interior

Culoarea neagra folosita in designul interior

Culoarea neagra folosita in designul interior

Pornind de la pereti accent, mobila, tavan sau accesorii, negrul isi face incet incet aparitia in designul interior. Acesta transmite eleganta si relaxare in functie de accesoriile pe care le folosim.
Aceasta culoare este una dintre cele mai indraznete, fiind un ton neutru, se poate transforma intr-o alegere perfecta.

Cu ajutorul culorii clasice negru, puteti sa creati o atmosfera mai relaxanta sau mai calda. Aceasta culoare confera spatiului un calm absolut. Folositi-l pe pereti precum o culoare netra si veti avea multe optiuni de decor.

Negrul ca si o culoare definitorie poate fi impresionant. Folositi-o pe pereti, trasati linii elegante pe tavan spre exemplu si chiar puteti alege mobilier de culoare neagra.

Peretele accent de culoare neagra este cel mai bine sa fie situai intr-o camera cu multa lumina naturala si artificiala. Pentru un aspect cat mai echilibra, optati pentru un perete accent negru si in opozitie alegeti un parchet deschis la culoare si mobila tot deschisa la culoare.

coltar piele naturala suceava

Culoarea neagra mai poate fi folosita si pentru a scoate in evidenta unele zone ale camerei, cum ar fi ferestrele sau tavanul. Ornamentele negre sunt in voga acum in materie de incadrare a ferestrelor sau colorarea grinzilor.

Puneti un accent pe usile de interior cu ajutorul acestei culori. Veti dobandi o eleganta si un stil aparte incaperii.

Sa nu va fie frica sa folositi negru si in bucatarie. Fie ca optati pentru faianta, dulapuri de bucatarie sau simple accesorii, folosirea lor va moderniza si sofistica intreg spatiul.

Un alt exemplu ar fi baia, care daca este mica, nu este recomandat tot timpul sa fie vopsita in culori deschise. Alegeti un aspect mai indraznet pentru baie folosind negru ca si culoare definitorie.

Trendul de anul acesta se indreapta rapid spre podele inchise la culoare. Foarte multa lume isi alege podeaua de culoare neagra daca vrea sa aduca o eleganta in plus incaperii.

Dupa ce am ales decorul si culoarea peretilor, precis ca avem nevoie si de o mobila care sa se asorteze sau sa fie cat de cat la fel cu ceea ce avem noi in minte. Va invitam in magazinele noastre de mobila Suceava si mobila Radauti Occident Design. Aici veti gasi o multitudine de dormitoare, mese si scaune, canapele, coltare, seturi de canapele etc. care se vor potrivi "manusa" in treg decorul creat de dumneavoastra.

Posted on 13-06-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next