Stilul personal exprimat in casa

Stilul personal exprimat in casa

Stilul personal exprimat in casa

Proprietarul casei este cel care ar trebui sa aleaga in designul interior. Acesta trebuie sa isi reflecte personalitatea in stilul de amenajare. Haideti sa vedem cativa pasi pe care noi, cei de la Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti credem ca va pot ajuta in regasirea modalitatilor de a infuza stilul personal in locuinta dumneavoastra.

Un perete galerie

Este o solutie rapida si va personaliza cu succes. O simpla galerie cu fotografii personale pe peretele din living poate transforma in ceva placut locuinta. Puteti alege dintre fotografii, postere de film, biletele unui concert, arta etc. Sfatul nostru este sa faceti o proba inainte de a incepe sa bateti cuie sau insuruba suporturile. Astfel, modificarile vor fi mai usor de realizat pana ajungeti la varianta finala.

Aratati-va pasiunile

Hobby-ul ar trebui si el expus. Fie ca va place muzica, arta sau fotografia, expuneti-le pe un perete sau un raft. Este o modalitate usoara de a va pune amprenta. Incorporati toate aceste obiecte in designul care-l aveti deja in casa transformandu-le in centrul atentiei.

canapele suceava

Texturile

Culorile puternice, printurile sau materialele textile va pot oferi o paleta larga de optiuni. Alege varianta care vi se potriveste cel mai bine si cu siguranta veti personaliza cu succes interiorul. Puteti sa le introduceti in design texturile si culorile puternice prin accesorii cum ar fi pernele decorative, perdelele, tablourile, vaza pentru flori etc.

Politele si rafturile

Acestea nu trebuie omise, mai ales daca aveti o mobila care va pune la dispozitie asa ceva. Ele sunt in voga anul acesta si va pot ajuta sa va transmiteti stilul si personalitatea doar prin obiectele pe care le expuneti vederii. Combinati multe forme si culori pentru a crea un spatiu vizual intesant si captivant. Cu siguranta musafirii dumneavoastra vor fi uimiti.

Magazinele noastre va stau la dispozitie prin colectii noi de mobila pentru living sau mobila pentru dormitor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne vizitati si cu siguranta masuta de cafea perfecta sau un pat tapitat elegant poate fi al dumneavoastra.

Posted on 14-06-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next