Pereti murali in designul camerei copilului

Pereti murali in designul camerei copilului

Pereti murali in designul camerei copilului

Camera celui mic este proiectul cel mai interesant din toata casa. Aici putem opta pentru culori indraznete, teme originale si ne putem lasa imaginatia sa zboare.

Acest spatiu din locuinta il putem considera locul ideal pentru pereti murali. Vor atrage cu siguranta toate privirile si va deveni locul preferat pentru copii. Avem posibilitati infinite in materie de design, iar preferintele copiilor pot fi transpuse usor in aceste picturi. Putem acoperi un singur perete sau chiar toti. Aici veti avea nevoie de ajutor specializat, dar puteti apela chiar si la un prieten talentat in pictura si desen.

Ce putem alege? Haideti sa vedem cateva idei:

1. Designul indraznet - puteti folosi chiar si elemente 3D in design-ul peretelui mural pentru un efect wow

2. Desene animate - adaptati pictura la varsta copilului daca este posibil. Alegeti desene animate din lista lui de preferate. Astfel veti crea o lume fascinanta si fantastica in propria lor camera

3. Oferiti personalitate chiar si tavanului - nu va limitati doar la pereti. Mergeti cu un pas inainte si continuati pictura chiar si pe tavan.

camera copii suceava

4. Tematica culorilor - tonurile pe care le folositi in pictura peretilor sau tavanului trebuie sa fie prezente si in alte elemente din camera prin accesorii si textile

5. Animalele - copii mici au o fascinatie incredibila pentru animale. Tematica lumea animalelor fie ca sunt de la ferma sau din salbaticie este o alegere educativa si fascinanta pentru acestia.

6. Sporturile - dupa o varsta, nu avem cum sa gresim daca alegem in functie de preferintele sportive ale copilului. Acestea pot fi transpuse cu usurinta pe perete doar prin alegerea sportului preferat, a echipei preferate sau o imagine cu o confruntare sportiva preferata de acesta.

7. Imaginile educative - daca cel mic incepe sa mearga la scoala, alegeti un perete mural educativ cu ajutorul geografiei, matematicei sau literaturii.

8. Tema piratilor - este un subiect preferat de copii datorita spiritului de aventura si vanatoarea de comori. Puteti alege chiar si mobilier in aceasta tema pentru a completa camera.

dormitor pirati suceava

9. Un safari in Africa - o tematica salbatica si interesanta transpusa printr-un safari poate fi usor de desenat cu ajutorul leilor, zebrelor sau maimutelor.

10. Universul - este o tema clasica si in general apreciata de majoritatea copiilor. Puteti opta pentru o pictura murala care sa contina platene, stele sau comete care pot fi repetate in restul camerei.

11. Peretii murali subtili - nu totul trebuie sa fie intr-o nota indrazneata, mai ales daca vorbim despre camera unei fetite. O tematica simpla si artistica poate avea un impact vizual foarte interesant intr-o pictura pe perete.

Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti dispune de o colectie bogata de mobilier pentru camera copiilor cum ar fi paturi tip masinuta pentru baieti, caleasca pentru fetite si alte paturi cu tematica diferita.

Posted on 19-06-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next