Idei si sfaturi pentru cand vrei sa-ti renovezi casa

Idei si sfaturi pentru cand vrei sa-ti renovezi casa

Idei si sfaturi pentru cand vrei sa-ti renovezi casa

Fie ca vorbim despre o casa sau un apartament, procesul renovarii este anevoios si de durata. Necesita o cantitate considerabila de bani si organizare. Daca avem putina rabdare si urmam niste pasi simpli, putem termina mai repede decat ne asteptam.

Noi, cei de la Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti va propunem urmatoarele idei:

1. Imaginati-va cum va arata totul la final

Nu ne putem inhama la un proiect fara sa stim cum va arata la final. De aceea, este important sa avem o viziune a lucrurilor cum vor decurge. Haideti sa incepem cu sfarsitul intai. Faceti o lista cu ceea ce va doriti si bugetul. Spre exemplu, in bucatarie vreti o insula sau un blat de lucru si masa? Living-ul o sa fie cu mobila moderna sau cu mobila eleganta, minimalist sau cu mobila pentru spatii de depozitare sau biblioteca?

mobila suceava

2. Fixati-va bugetul

Estimati costurile realistic vorbind pas cu pas. Luati absolut tot segmentul pas cu pas si estimati cu cost realistic vorbind la cat se ridica toata renovarea. Nu uitati de obtinerea autorizatiei daca este cazul, materialele, muncitorii, accesoriile si decoratiunile. Daca depaseste bugetul pe care il aveti in minte, incercati sa eliminati ceea ce nu aveti nevoie in momentul acesta sau amanati putin renovarea pana mai strangeti niste bani.

3. Contractati o echipa de lucru

Gasiti o echipa profesionala care sa se apuce de renovari si remodelare. Puteti merge la sigur pe recomandari, stabiliti intalniri si discutati fiecare aspect. Nu trebuie sa va opriti la prima echipa care vine. Nu uitati sa-i intrebati si pe acestia la cat se ridica costurile. Dupa ce v-ati intalnit cu mai multe echipe, alegeti-i pe cei care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

4. Calendarul lucrarilor

Aici veti trasa o linie exacta a actiunilor pe care urmeaza sa le faceti. Cereti un timp exact de realizare a lucrarilor pentru fiecare proiect in parte, precum schimbarea faiantei, a parchetului si a gresiti. Daca veti comanda mobila noua, intrebati data exacta a finalizarii si livrarii comenzii.

5. Fiti pregatiti pentru situatii neprevazute

Tot timpul trebuie sa fiti pregatit si constient de unele situatii neprevazute. Indiferent de efortul financiar si uman care este depus, orice renovare poate devia de la planul initial. Asumati-va unele intarzieri si cresteri ale bugetului. Trebuie sa fiti inarmati cu rabdare si rezerve finaciare. Ele trebuie sa acopere toate situatiile neasteptate care pot aparea pe timpul proiectului de renovare.

Posted on 20-06-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next