Desing-ul scarii interioare

Desing-ul scarii interioare

Desing-ul scarii interioare

Daca vorbim despre design interior sau despre casa, camerele care primesc atentie in mod special sunt living-ul, dormitorul, bucataria, baia si in ultimul rand holul.

Cei care avem o scara interioara fie ca intr-un apartament sau in casa, uita de importanta acestei zone care merita o atentie sporita avand potentialul de a deveni un element central in casa. Da, este o suprafata mica cu limitari in numarul de obiecte de design pe care le putem amplasa, dar sa nu uitam ca este vorba despre un element de legatura intre partier si etajele locuintei. Are rolul de a unifica intreg spatiul. Haideti sa vedem 4 variante de a imbunatati scara interioara:

1. Un design prin arta

Este prima si cea mai des intalnita optiune pentru a imbunatati design-ul scarii de interior. Adaugarea unor elemente de arta precum tablourile, fotografiile sau diferite statuete, pot imbunatati estetitul spatiului si aduc un interes mai mare vizual fara a reduce dimensiunile acestuia. Alegeti varianta infrumusetarii folosindu-va de un tablou urias care sa ancoreze spatiul sau o galerie de tablouri.

2. Balustrada cu personalitate

Daca nu va permite timpul sau bugetul renovarea scarii de interior, nu uitati ca puteti si regandi doar balustrada. Este o varianta ideala de a imbunatati nu doar intreaga zona scarilor ci si intreaga camera. Alegi o balustrada din lemn care aduce naturalete si textura, panouri de sticla care se potrivesc in spatii minimaliste sau de ce nu, cabluri pe post de balustrade.

3. Intregiti spatiul cu ajutorul mobilierului

Daca va permite, introduceti o piesa de mobilier in partea de jos sau in cea de sus a scarii interioare. Astfel veti produce un efect vizual interesant, secretul stand in alegerea piesei de mobila potrivite in functie de tipul de scara. Daca aveti o scara soluta si structurala, alegeti un mobilier mai discret cu o greutate vizuala, iar daca scara este una simpla si ingusta alegeti o piesa usoara si minimalista.

4. Iluminarea scarii interioare

Modul pe care-l alegeti sa iluminati aceasta zona a locuintei nu trebuie sa cunoasca limite. Este singura camera care va permite sa va asumati un asemenea risc. Daca doriti un candelabru cu un design mai ciudat si nu stiti unde sa-l puneti sau vreti sa va jucati cu luminile incastrate in podea sau pereti, zona scarii interioare este ideala. Scarile, prin natura lor, sunt rigide si geometrice. Alegeti sa animati si improspatati vizual intreg spatiul din casa.

Posted on 22-06-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next