Abordarea stilului de viata minimalist

Abordarea stilului de viata minimalist

Abordarea stilului de viata minimalist

Incepem cu o intrebare: de cand ori nu ati vrut sa faceti o lista cu lucrurile pe care le aveti in casa si sa renuntati la tot ce este inutil? De multe ori, sigur, dar parca de fiecare data v-ati lasat descurajati de volumul imens de munca. Aceasta activitate poate fi foarte eliberatoare si plina de succes.

Exista unele persoane care au facut din stilul minimalist un stil de viata si nu l-am schimbat pentru nimic in lume. Astazi, societatea are tendinta de a simplifica toate activitatile ce ocupau timpul pretios. Acest lucru se reflecta foarte bine si in spatiul in care locuim. Dar, ce facem cu toate lucrurile de care ne-am hotarat sa ne departim?

O lucuinta simpla si traditionala se poate transforma foarte repede in una extrem de aglomerata. Acest lucru se datoreaza faptului ca avem spatii de depozitare care sunt ascunse vederii si lucrurile incep sa se adune fara sa ne dam seama. Toti avem sertare incarcate cu chitante, hartii, facturi vechi sau obiecte pe care nu le-am mai folosit de mult timp.
Un prim pas spre stilul minimalist este renuntarea la acele obiecte, dar in principiu aceasta decizie inseamna mai mult decat golirea sertarelor.

Haideti sa aruncam o privire in living, dormitor sau bucatarie. Incepem sa facem o lista cu obiectele de mobilier de care nu mai avem nevoie, nu le-am folosit de foarte mult timp sau pur si simplu nu ne place sa le privim. Acestea sunt primele lucruri de care trebuie sa va despartiti. Nu uitati ca puteti lua in considerarea si varianta de a dona aceste lucruri de care vreti sa scapati. Astfel, veti avea un sentiment placut caci vor fi folosite de alte persoane care au cu adevarat nevoie de ele.

mobila suceava

Conceptia de baza a stilului minimalist

Este simplu. Cumperi un obiect si il elimini pe celalalt obiect. Un fel de schimb pe schimb. Este destul de greu de controlat impulsul de a aduna lucruri atunci cand incercati sa abordati acest stil de viata. Trebuie sa tineti minte ca orice obiect de mobilier pe care il cumparati va presupune eliminarea altuia din casa dumneavoastra. Daca veti respecta aceasta regula simpla, veti evita cu succes aglomerarea, cheltuielile excesive pe cumparaturi si veti fi in acelasi timp mult mai organizati.

In primul rand, o casa care este in tendinta minimalista este una foarte functionala si care tine cont de design. Desigur, asta nu inseamna ca o locuinta de acest gen nu este estetica. Daca va organizati spatiul in unul simplu si neaglomerat, va puteti lasa amprenta in mobila pentru living pe care o achizitionati, in dormitorul modern sau dormitorul clasic pe care va doriti de atat timp sa-l aveti. Daca aveti acest curaj sa mergeti pe drumul minimalist, veti dobandi si calitati organizatorice si de pastrare a limitelor pe care cu siguranta nu stiati ca le aveti. O sa ramaneti cu adevarat surprinsi de sentimentul eliberator pe care vi-l poate insufla schimbare de genul acesta si vi se vor schimba cu siguranta prioritatile.

Posted on 24-06-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next