Designul prin rame goale

Designul prin rame goale

Designul prin rame goale

Aceasta reprezinta o metoda neconventionala de a folosi un obiect de decor standard in designul interior si se potriveste intr-o varietare de locuinte.

Ramele goale folosite, pot aduce o geometrie inedita intreg spatiului. Putem realiza colaje din aceste obiecte de decor, care vor avea ca rezultat un punct de focalizare a atentiei musafirilor. Haideti sa vedem cateva modalitati de stilizare a locuintelor doar prin simpla utilizare a acestora.

1. Colajul de rame pe polite sau semineu

Daca aveti in casa un semineu, puteti crea un punct nou de interes vizual cu ajutorul unui colaj de rame goale. Alegeti rame de aceeasi culoare pentru un aspect mai curat sau puteti crea contraste prin culoare, stil sau dimensiunea ramelor. Veti obtine astfel o geometrie indrazneata.

2. Scara interioara

Acest spatiu este unul foarte ofertant daca vorbim despre arta. Contrastul care se realizeaza din rame goale de dimensiuni diferite sau culori diferite, vor aduce un extra interes estetic. Folositi ramele pe care le aveti deja cumparate, inlaturand sticla si pozele din acestea. Jucati-va si lasati-va libera imaginatia!

3. Dimensiuni mari pentru un impact vizual

O alta idee ar fi sa folositi rame mari, care au culori indraznete si care se contrasteaza placut vizual. Puteti chiar sa completati designul ajutandu-va de alte elemente din camera care vor preia sau reflecta culorile ramelor, precum pernutele decorative sau vaze colorate in aceeasi nuanta ca si rama.

rame dormitor suceava

4. Ramele in dormitor

Acestea pot fi folosite cu usurinta si in alte camere, nu doar in sufragerie. Putem sa le plasam cu usurinta si in dormitor, deasupra patului, astfel vom crea un punct de focalizare a atentiei. Puteti opta pentru un aspect rustic si folositi-va de culorile neutre care se regasesc in rame. Nu uitati si de nuanta unui pat tapitat spre exemplu sau a noptierelor. Completati intreg aspectul cu plante impozante sau ghivece in acelasi ton cu intreaga camera.

5. Fiti creativi cu ajutorul culorilor

Puneti-va in valoare personalitatea. Puteti picta ramele acasa, in culorile voastre preferate. Alegeti designul metalic prin colorarea ramelor in argintiu sau auriu si nuante apropiate acestora. Puteti chiar picta fiecare rama intr-o culoare diferita.

Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti dispune de o gama variata de rame si tablouri pe care cu siguranta le veti indragi. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne vizitati si veti gasi cu siguranta mobila eleganta, mobila moderna sau decoratiuni fine.

Posted on 01-07-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next