Cum aranjam plantele in casa

Cum aranjam plantele in casa

Cum aranjam plantele in casa

Cu totii stim faptul ca plantele in casa aduc un plus imens vizual, un verde proaspat si luxuriant in acelasi timp. Acestea mai au rolul de a improspata aerul din locuinta prin oxigenare.

Puteti obtine un aspect unic doar prin simpla prezenta a plantelor in locuinte. Mai este garantat si faptul ca indeferent de alegerile pe care le facem, fie ca este vorba despre iedera, bonsai, ficus, lamai sau chiar aloe vera, nu putem da gres in aranjarea acestora.

Haideti sa vedem cateva idei moderne, pe care noi, cei de la Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti credem ca le puteti pune in aplicare:

1. Plantele atarnate de tavan

Fie ca vrem sa atarne deasupra unei mese de bucatarie, a blatului sau in intr-un dormitor elegant, plantele agatate pe tavan salveaza mult spatiu. Putem opta pentru plante curgatoare, care sa incarce exotic camera. Alegeti orhideele care au un plus enorm pe vertical.

2. Colt de rai

Alegeti un colt al camerei care credeti dumneavoastra si agatati plantele de tavan, sau pe rafturi ori polite. Asezati cat mai multe plante decorative in acel spatiu. Va fi ca un mic coltisor de rai care va infrumuseta camera.

plante camera

3. Decor de perete

Daca nu va este la indemana sa atarnati ghivecele de tavan, puteti sa mergeti si pe optiunea politelor prinse in perete si asezati plantele de interior. Varianti cat puteti de mult inaltimea plantelor si tipul suportului pentru un aspect cat mai unic si asortat.

4. Alegeti ghivece spectaculoase

Nu mai folositi ghivecele clasice, de pe timpuri, in care se tineau plantele de obicei. Alegeti un suport decorativ care sa va completeze design-ul locuintei cu succes, cum ar fi cosuletele din rachita, cuburi colorate sau vaze mari din ceramica sau chiar sticla.

5. Cutii de lemn

Acestea pot fi facute dupa nevoia si spatiul fiecaruia. Puteti da senzatia unei mini gradini cu ajutorul acestor cutii de lemn incarcate cu pamant. Aranjati-le cu succes in spatele unei canapele din living sau a unei mese de bucatarie.

Posted on 02-07-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next