Cata mobila avem nevoie in living?

Cata mobila avem nevoie in living?

Cata mobila avem nevoie in living?

O multime de persoane inainte sa se uite pe planul casei lor, se duc in magazin sa vada ultimele noutati in materie de mobilier. De aici vine si impulsul de a cumpara mobila la prima impresie si se trezesc ca nu au unde sa o pozitioneze.


Daca nu ai cu tine planul locuintei, trebuie sa incepi cu o intrebare simpla: cata mobila ai nevoie? De multe ori se intampla sa cumperi o canapea eleganta spre exemplu sau un set de canapele 3+2+1 si te trezesti ca nu se potriveste dimensiunilor tale sau chiar nu ai nevoie de ea. Noi, cei de la Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti iti recomandam sa pui necesitatea si functionalitatea pe primul loc. De multe ori la noi in magazin auzim discutii legate de texturi, culoare sau forma, dar de prea putine ori legate de dimensiuni sau functionalitate.

Sa luam un prim exemplu. Daca locuiesti la bloc si ai un living separat fata de restul camerelor din casa, si acolo te strangi cu familia in fiecare seara pentru a sta la televizor spre exemplu sau primesti musafirii la o ceasca de cafea, atunci ai nevoie de ceva minimalism. O comoda tv eleganta si maxim doua piese de mobilier sunt de ajuns. Ca un exemplu, iti putem da Cabinetul TV Dantela, care imbina functionalitatea si placutul. Aveti spatiu destul de depozitare si loc dedicat pentru televizor.

mobila televizor living suceava


Un alt exemplu ar fi Canapeaua Vega, care pe cat este de simpla si placuta ochiului pe atat este de practica. Aceasta este prevazuta cu extensie, saltea tip Relaxa, cadru de lemn si spatiu de depozitare. Aceasta se poate realiza pe comanda, intr-o gama variata de culori si texturi.

canapele suceava

Daca dispui de un living generos, pe langa mobila pentru televizor si canapea, poti pune si o masa de bucatarie cu scaune. Eventual, poti adauga si o comoda cu sertare pentru tacamuri si vesela.

Este mult mai usor sa gasesti mobila de care ai nevoie daca stii exact ceea ce cauti. In magazinul Occident Design vei gasi si seturi de living pentru ati face o idee cum arata toata mobila grupata. In locuinta ta, nu este necesar sa le grupezi una langa alta ca in magazin. Le poti distribui in camera dupa bunul plac si functionalitate. Avem si multe piese din game de mobilier care se vand si individual, deci puteti cumpara exact doar ceea ce aveti nevoie.

Dispunem de game largi si complete de dormitoare, mese de bucatarie si scaune, mobila pentru living, masute de cafea, paturi tapitate, mobila din MDFmobila din lemn masiv etc si cu siguranta dintr-o singura vizita la magazinul nostru vei gasi mobila pentru aproape toate camerele din casa ta.

Posted on 04-07-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next