Idei de amenajare pentru o bucatarie perfecta

Idei de amenajare pentru o bucatarie perfecta

Idei de amenajare pentru o bucatarie perfecta

Una dintre cele mai importante spatii din locuinta este bucataria. Intreg procesul de amanajare a bucatarii trebuie sa aibe in vedere cateva lucruri care-ti vor face din aceasta, spatiul perfect pentru tine sau familia ta.
O bucatarie trebuie in primul rand sa fie un spatiu functional si este necesar ca si mobilierul pe care-l alegeti sa fie unul cat mai practic si cu un aspect putin mai deosebit. Mobila de bucatarie trebuie sa-ti satisfaca toate nevoile tale.
Haideti sa vedem impreuna, cateva aspecte pe care noi, cei de la Occident Design magazin de mobila suceava si Occident Design magazin de mobila radauti, credem ca trebuie sa le luati in considerare atunci cand va amenajati bucataria visurilor dumneavoastra.

1. Dimensiunile mobilei de bucatarie

Precum orice alta camera din locuinta ta, spatiul de care dispui este un aspect foarte important in luarea deciziilor viitoare. Aici aveti doua optiuni de mobila, fie achizitionati o bucatarie completa, fie apelati la un tamplar sa va faca pe comanda in functie de nevoile dumneavoastra. O bucatarie realizata pe comanda este ideala, pentru ca va raspunde tuturor nevoilor dumneavoastra functionale si practice. O sa se potriveasca perfect in spatiul de care dispuneti.
Daca vreti sa schimbati mobilierul actual, este de preferat sa tineti cont de piesele deja fixate pe perete, pentru ca dimensiunea noilor obiecte de mobilier depind foarte mult de acestea.

2. Designul in bucatarie

In primul si primul rand, amenajarea casei si a mobilierului trebuie sa fie pe placul tau si sa nu tii cont de alte aspecte. Daca-ti personalizezi amenajarea, atunci preferintele tale vor fi pe primul loc. Este foarte important ca mobila de bucatarie sa combine atat partea functionala cat si cea estetica. Cu putina atentie iti poti face un loc al tau de poveste.

3. Locurile de depozitare din bucatarie

Daca bucataria este de dimensiuni mici, atunci aceste locuri de depozitare din mobilier o sa-ti fie de mare ajutor. Asigurati-va ca piesele de mobilier sunt perfect compartimentate si astfel de vei bucura de spatiile generoase pe care le poti folosi dupa bunul plac. Astfel, poti pastra vesela sau tacamurile spre exemplu intr-un mod cat mai ordonat. Vei sti tot timpul unde se afla ustensilele sau condimentele de care ai nevoie rapid in prepararea mancarurilor.


Nu trebuie sa uitati un singur lucru si anume ca mobila de bucatarie trebuie sa aibe in primul rand dimensiunile corecte de care aveti nevoie, sa fie spatii suficiente pentru depozitare si sa va placa in mod vizual dumneavoastra.

masa de bucatarie suceava

Dupa ce am gasit mobila visurilor noastre si indeplineste toate cliteriile de care avem nevoie, trebuie sa ne gandim si la locul unde vom servi masa. Occident Design comercializeaza o gama larga de mese de bucatarie cu scaune, mese cu 12 scaune, mese cu 8 scaune, mese cu 6 scaune sau mese cu 4 scaune si credem ca doar cu o simpla vizita in magazinele noastre veti gasi ceea ce cautati. Avem mese din lemn masiv cat si mese din mdf sau mese din PAL la preturi imbatabile si calitate garantata.

Posted on 05-07-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next