Bucatariile cu rafturi deschise

Bucatariile cu rafturi deschise

Bucatariile cu rafturi deschise

Esti interesat de o bucatarie cu rafturi deschise? Acest nou trend este imbratisat de tot mai multe persoane, dar trebuie sa stii in primul rand daca acest stil ti se potriveste.
Haideti sa vedem impreuna cu noi, cei de la Occident Design Magazin de Mobila Suceava si Occident Design Magazin de Mobila Radauti, tot ceea ce trebuie sa stii si ce-ti recomandam.

Praful va fi o problema?

Un mare avantaj al bucatariilor cu usi este acela ca praful nu ajunge atat de usor in interiorul dulapurilor. Bucatariile cu rafturi deschise vor fi un magnet pentru praf, dar acesta nu este un dezavantaj major. Vesela pe care o folosesti zi de zi nu va avea timp sa se aseze praful, dar cea pe care nu o vei folosi zilnic va trebui stearsa la fiecare utilizare sau atunci cand aveti musafiri. Orice tip de bucatarie am avea, trebuie sa avem grija de aceasta, fie ca este vorba de sters praful de pe rafturi sau stergerea usilor in cazul dulapurilor inchise.

Vesela de bucatarie

Daca in aceasta clipa va trebui sa renuntati la usi, cum ar arata vasele? Iti place ceea ce vezi sau este totul mult prea aglomerat si inghesuit? Aici nu vorbim despre seturi complete de vesela sau materialul acestora. Este doar un simplu exercitiu de imaginatie pe care va trebui sa-l faci in momentul cand te gandesti la o bucatarie deschisa. Tot ceea ce vei pune pe rafuri va fi expus vederii si nu vrei ca totul sa arate dezordonat sau aglomerat.

Cat spatiu pentru depozitare ai nevoie?

Gandeste-te prima oara la spatiul de depozitare de care ai mare nevoie. Daca ai vase mari pentru gatit care nu incap in rafturile deschise, atunci este foarte important sa le gasesti un loc de depozitare. Fie alegeti corpuri inferioare multe si optati pentru o bucatarie cu rafturi deschise, fie le combinati si aveti si una si alta.

masa bucatarie cu scaune

Gestionati cu eficienta spatiul din bucatarie si preferintele estetice. Daca ne-am gasit mobila de bucatarie perfecta, atunci va invitam la noi in showroom sa ne admirati sa de ce nu, sa va gasiti viitoarea dumneavoastra masa de dining cu scaune, masa cu 8 scaune, masa cu 12 scaune sau masa de bucatarie cu 6 scaune.

Posted on 06-08-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next