5 Motive sa cumperi mobila in timpul pandemiei cu CORONAVIRUS

5 Motive sa cumperi mobila in timpul pandemiei cu CORONAVIRUS

  In contextul pandemiei de Coronavirus,specialistii recomanda sa gestionam cu atentie banii.Asa ca,atunci cand vine vorba de a achizitiona mobila pentru casa,trebuie sa ne raportam la resursele financiare de care dispunem.Daca acestea exista,iata 5 motive ca sa investesti in mobila:

1. Daca te simti la fel de depresiv in casa ta cum s-ar simti un prizonier de razboi,inseamna ca e momentul sa iti schimbi mobila.Casa ta este extensia personalitatii tale si trebuie sa te reprezinte.

2. Mobila noua iti va aduce o stare de bine,de speranta.Este momentul ideal sa faci imbunatatiri in caminul tau.Nu lasa gandurile negative,generate de COVID 19 sa te domine.Iubeste frumosul!O canapea noua sau dormitorul mult visat poate sa intareasca ideea ca TOTUL VA FI BINE,ca trebuie sa mergem inainte si ca nu trebuie sa ne plafonam.

3.Cum iti asterni,asa dormi’.

Zilele petrecute acum in mare parte ACASA, au nevoie de o canapea confortabila pentru a te simti ca la cinema sau de un dulap nou bine organizat,pentru ca acum ai timp pentru ordine sau un pat matrimonial dublu,ce permite saltea de 180*200 cm pentru a te simti ca o regina/rege.

4.Acum ai timpul necesar de cautarea surselor de inspiratie- Pinterest,Instagram,cataloage si magazine online cum ar fi de exemplu www.occidentdesign.ro.

5.PROMOTIILE cu siguranta te vor convinge.Ofertele cu discounturi sunt generoase in aceasta perioada!

Posted on 12-05-2020 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next