IMBUNATATIRI DE DESIGN IN CASA

IMBUNATATIRI DE DESIGN IN CASA

Revista Americana “Better Home and Gardens” anunta  schimbarile prioritare, pe care le putem aduce in caminul nostru, in materie de renovare si upgrade a design-ului interior. 

Ami Panos, editor in cadrul revistei subliniaza: “Indiferent de venituri, proprietarii caselor sunt interesati de crearea unui camin primitor, ce dispune de spatii utile, imbunatatite, de care sa se bucure cu familia si prietenii.”

Urmariti mai jos, cele 5 directii de imbunatatire a casei in care locuiti, elementare in acest an:

1. Vopsirea peretilor  una dintre cele mai rapide si mai putin costisitoare variante de renovare a unei incaperi, este vopsirea peretilor, o operatiune ce nu dureaza foarte mult. Partea buna, a acestei transformari a spatiului, este ocazia pe care o ofera in testarea unei culori puternice, pe unul dintre pereti, un trend la moda anul acesta.

2. Inlocuirea podelei desi nu este cea mai importanta schimbare, pe care o puteti face, inlocuirea podelelor este o decizie inteleapta. Pe langa aerul proaspat, pe care il va oferi casei, este cunoscut faptul ca, o podea relativ noua, creste simtitor pretul locuintei, daca va veti hotari sa vindeti.

3. Renovarea baii  in momentul in care decideti sa schimbati, partial sau total, aspectul baii, veti obtine un dublu efect asupra familiei si a prietenilor, ce va viziteaza: igienizarea intr-o incapere, unde acest lucru este extrem de important si un impuls de relaxare, intr-un spatiu modern si proaspat.

4. Renovarea bucatariei  o bucatarie moderna si functionala este primul lucru, pe care fiecare proprietar si-l doreste. Incercati sa nu schimbati in totalitate aparatura electrocasnica, doar daca este neaparat nevoie. Mici imbunatatiri, ale mobilei de bucatarie si a accesoriilor, se pot dovedi mai putin costisitoare si cu cu un efect vizual mai mare.

       

5. Mobila si accesoriile  piesele de mobilier potrivite pot aduce un aspect unic si stilat, unui camin, dandu-i un suflu nou si modern. Daca aveti un buget limitat, cumparati mobila principala de calitate si accesorizati elegant, cu obiecte nu foarte costisitoare, dar care vor aduce un plus camerei.

  

Posted on 14-07-2020 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next