Cat de scumpa este o saltea ieftina?

Cat de scumpa este o saltea ieftina?

Cat de scumpa este o saltea ieftina?

Desi suna absurd, o saltea ieftina ne poate costa foarte mult. Desi are cea mai mare importanta in influentarea somnului nostru, salteaua este aleasa de factori care tin de alte ratiuni, mai putin de cele importante, facand rabat de la calitate si axandu-ne mai mult pe pret.

Cei mai multi cumparatori care ne calca in showroom-ul Occident Design Suceava si Occident Design Radauti, se ghideaza dupa preturile mici. Acestia uita ca o saltea trebuie sa ne asigure maximum de confort, ea trebuie sa fie realizata din materiale antialergenice si sa-si pastreze forma pe o perioada cat mai lunga de utilizare.

Noi ofetim saltele la preturi pentru toate buzunarele. Diferenta din punct de vedere al calitatii, se resimte in somnul clientului. Alegerea unui model ieftin este o greseala care ne costa sanatatea in timp. Noi le recomandam clientilor sa se axeze mai mult pe caracteristici si nu pe pret.

Acest lucru ne poate feri de cateva afectiuni reumatice pe care le vom resimti in timp, cum ar fi Osteoartrita.

Aceasta afectiune consta in degradarea articulatiilor. Oamenii care sufera de aceasta problema, au tendinta sa doarma pe o parte cu genunchii ridicati.

Boala degenerativa a discului este descrisa ca o modificare care se petrece la nivelul discurilor intervertebrale, odata cu inaintarea in varsta. Acestea pot duce la osteoartrita sau la hernie de disc. In cazul in care suferiti de aceasta afectiune, se recomanda dormitul pe burta, deoarece presiunea care se exercita asura discului este minimalizata.

Durerile de sold. Pentru a atenua aceste dureri, se recomanda dormitul pe o parte si pozitionand o perna intre genunchi. O saltea care este considerata buna, ar trebui sa ofere suport pentru spate si confort. Daca salteaua este foarte ferma, poate provoca dureri la nivelul punctelor de presiune.

 

Trebuie sa luam aminte ca nu doar sanatatea fizica poate avea de suferit atunci cand cumparam o saltea ieftina, ci si cea psihica. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu ne putem odihni bine pe ea, ne poate provoca dureri musculare sau de spate. Toate acumulandu-se, ne face mai nervosi, frustrati, dezamagiti ect.

Incearca sa nu faci compromisuri in ceea ce priveste sanatatea ta! Salteaua calitativa va ramane la fel de buna si peste 4, 6 sau chiar 10 ani. Priveste-o ca pe o investitie pe termen lung in confortul si sanatatea ta zilnica.

Posted on 29-12-2018 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next