Becurile LED – economice, eficiente, ecologice

Becurile LED – economice, eficiente, ecologice

Becurile LED – economice, eficiente, ecologice

Ce sunt becurile cu LED?

Becurile cu LED sunt cele mai eficiente si mai de lunga durata surse de lumina existente pe piata actuala. Ele folosesc cu pana la 85% mai putina energie decat becurile clasice si produc aceeasi cantitate de iluminatie.

Ce sunt becurile cu LED

Tipuri de lumina

Exista doua tipuri mari de lumina: lumina alta calda sau lumina alba rece. Daca vreti sa folositi becul cu LED pe hol sau camera de zi, atunci noi cei de la Occident Design va recomandam becurile cu lumina calda. Aceasta lumina creeaza un spatiu primitor, pe cand lumina rece se potriveste mai bine in bucatarii sau bai.

Avantajele folosirii becurilor LED

In primul rand trebuie sa specificam ca becurile au un consum foarte redus de curent. Becurile LED degaja aceeasi lumina ca un bec incandescent de 60wati, dar consuma doar 9 wati.

Au o durata de viata foarte mare, comparativ cu un bec clasic, LED-urile putant lumina aproximativ 50.000 de ore, adica cu o utilizare zilnica de 6 ore ne putem folosi de el aproximativ 30 de ani.

Aceste becuri pronesc instant si degaja aceeasi calitate a luminii de la pornire pana la inchidere.

Pornirile si opririle nu influenteaza cu nimic viata LED-urilor. Ele sunt rezistente si la socuri, vibratii, temperaturi mici sau umiditate.

Spre deosebire de alte becuri, acestea nu contin materiale periculoase cum ar fi mercurul. Daca suntem expusi la aceasta substanta, ne putem provoca astmul sau alte boli respiratorii. Putem trage concluzia simpla ca nu polueaza aerul si nu emit radiatii.

Iluminarea cu becuri LED reprezinta viitorul. Nu exista nici un motiv pentru a-ti trece intreg sistemul de iluminare din casa pe becuri tip LED.

Posted on 04-01-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next