Un nou trend in amenajarile interioare, mobilierul cu liniile curbat

Un nou trend in amenajarile interioare, mobilierul cu liniile curbat

Un nou trend in amenajarile interioare, mobilierul cu liniile curbat

In primul rand, haideti sa aruncam o privire in jurul nostru. Fie ca suntem la servici sau acasa, cel mai probabil observam ca in jurul nostru se afla niste forme patrate si linii drepte in randul mobilierului, care fac nite colturi rigide de 90 de grade. Este un lucru absolut normal tinand cont ca mobila traditionala are forme regulat si drepte.

Inca de anul trecut, a inceput sa intre incet incet in trendul design-ului interior mobilierul curbat. Este adevarat ca acest mobilier exista de mult timp, dar doar de putin timp in coace a inceput sa sa devina un mare trend.

In anul 2019, cel mai multi designeri de interior vor miza pe formele curbate ale fotoliilor, canapelelor, scaunelor, masutelor de cafea sau living. Chiar si comodele cu sertare vor lua forme curbate.

Va intrebati de ce? Este simplu! Liniile curbate au o tenta mai delicata si mai fina, facand mobilierul rotund mult mai atragator si surprinzator. Aceasta iese in evidenta in orice incapere datorita formei sale mult mai aproape de cele naturale, facandu-te sa te simti mai relexat.

 

Inca din anii 1970, mobilierul curbat a atras atentia. Creatorii acestuia i-au dat numele de “art nouveau” si au dus liniile curbate pana la rangul de arta. In acea perioada, mobila ca sa devina rotunda trebuia sculptate, astfel canapelele spre exemplu din epoca victoriana aveau manerele si spatarul sculptat in forme rotunde.

Posted on 16-01-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next