3 Decizii de luat pentru casa in 2019

3 Decizii de luat pentru casa in 2019

3 Decizii de luat pentru casa in 2019

2018 a trecut parca prea repede si a venit peste noi anul 2019 cu noi provocari si oportunitati. Deja toata lumea a pasit in noul an cu o lista de planuri pentru acesta. Noi, cei de la Occident Design Suceava si Occident Design Radauti iti propunem o lista scurta care te va ajuta sa faci in 2019 din locuinta ta una eleganta si frumoasa.

 

Sa incepem cu dormitorul. Acesta trebuie sa fie cea mai relaxanta incapere din casa. Poate ca anul 2018 a fost pentru voi unul plin de oboseala, stres, nervi intinsi la maxim dar si de bucurii, zambete, prieteni si realizari. Pentru un an cat mai bun, ai nevoie de un spatiu unde sa te simti bine seara de seara cand mergi la culcare. Singurul loc unde-ti poti gasi linistea si relaxarea de care ai nevoie la sfarsitul unei zile este dormitorul. Haideti ca in acest nou an sa avem mai multa grija de acest loc, sa il decoram cu o paleta de culori placute si sa ne asiguram ca patul si salteaua ne vor oferi un somn placut si odihnitor.

Noi va recomandam acest Dormitor Smart, un dormitor nou, elegant si cu stil care se va mula pe placul oricarei persoane.

 Dormitor Smart

Adu arta in casa ta.

Pentru a imbogati minte si sufletul, trebuie sa avem la indemana si sa ne inconjuram de lucruri frumoasa in viata. In toate formele acesteia, arta nu ar trebui sa lipseasca din casa. Un simplu tablou in bucatarie, living sau hol, aduc un plus de eleganta intregii incaperi si stimuleaza spiritul creativ.

 

Mai taie din ele

Desi suna amuzanta expresia, trebuie sa invatam sa mai aruncam din lucrurile de care nu avem nevoie. Daca ne pare rau sa le aruncam, atunci trebuie sa luam in vedere si variantele de reciclare, donare sau sa le facem cadou. Pastreaza in anul 2019 in casa ta doar acele obiecte de care ai cu adevaram nevoie sau sunt pe gustul tau. Un spatiu care este inghesuit poate deveni cu timpul stresant si obositor.

Aceasta lista este una minimalista si poate continua cu multe altele. Cel mai indicat este sa ne punem noi singuri propriile tinte in viata pe care doresti sa le atingi in anul care este in curs.

Posted on 23-01-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next