Lada de sub pat

Lada de sub pat

Lada de sub pat

In ziua de astazi, nevoie de a depozita este fireasca. Tot mai multe persoane cauta in dormitor un pat cu lada. Desi unii dintre noi credem ca aceasta moda a trecut, nu este chiar asa. Nevoia de spatiu extra a ramas. Tot mai multe paturi vin cu modele de acces cat mai inedite.

Astazi, nimeni nu mai vrea sa lase spatiul de sub pat neutilizabil si sa adune praf. Uneori, accesul sub lada este dificil, dar unele modele de paturi au incorporate somiere rabatabile. Acestea pot fi prin ridicare manuala sau electrica. Somiera se poate ridica pe plan vertical sau pe o parte a acesteia.

Sa nu uitam nici paturile cu sertare. Aceste modele de paturi sunt inspirate din stilul scandinav si pot aduce intr-o oarecare masura in camera o atmosfera calda si intima. Sertarele vin cu dimensiuni generoase si se pot gasi fie pe o parte sau alta a patului, la picioarele patului sau chiar pe intreag laturile structurii lemnoase.

Daca aveti in continuu o nevoie de spatiu de depozitare, atunci incercati sa nu renuntati la aceasta idee de a folosi spatiul de sub pat. Va asteptam in showroom-ul Occident Design din Radauti si Suceava pentru a vedea si proba colectia noastra de paturi cu lada.

Posted on 28-01-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next