Mobilierul printat – noul trend?

Mobilierul printat – noul trend?

Mobilierul printat – noul trend?

Nu multa lume stie despre acest nou trend si anume mobilierul printat. Acest tip de mobilier iti ofera posibilitati creative nelimitate. In secolul XXI, acesta a castigat tot mai mult teren fata de mobilierul clasic si simplist.

El costa in a oferi posibilitatea clientului de a printa forme, poze abstracte, tablouri celebre sau imagini pe suprafetele plane din mobilier. In zilele noastre, tehnologie ne poate oferi posibilitatea de a transforma o piesa de mobilier simpla din casa intr-un punct de atractie principala.

Dormitor Printat

Cateodata, ne plictisim de acea comoda din dormitor. De ce sa nu putem sa-i schimbat imaginea ca intr-o fila dintr-un album? Ar fi mult mai usor daca am putea schimba finisajul si nu intreaga mobila.

Nu exista limite in printarea unui mobilier. Exista o multime de variante de printare, cum ar fi fierul, lemnul, flori etc etc.

Ne putem personaliza mobila in stilul in care am amenajat camera sau casa. Un plus imens il reprezinta faptul ca putem transforma comoda sau sifonierul dupa placul nostru si in culorile pe care le dorim.

Personalizati-va casa alegant mobilierul printat. Va asteptam in showroom-ul din Suceava sau Radauti pentru a va delecta cu gama noastra de comode sau dulapuri printate. Frumusetea acestui mobilier este ca-si pastreaza calitatea si peste ani.

Posted on 31-01-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next