Dormitorul Smart – noul dormitor disponibil in Suceava si Radauti

Dormitorul Smart – noul dormitor disponibil in Suceava si Radauti

Dormitorul Smart – noul dormitor disponibil in Suceava si Radauti

Occident Design va prezinta cel mai nou dormitor al sau si anume Dormitorul Smart. Avem o colectie bogata de dormitoare in Suceava, acolo Showroom-ul nostru fiind pregatit sa va prezinta o parte dintre cele mai noi dormitoare din lemn masiv pe care le avem pe stoc.

Haideti sa vorbim putin despre Dormitorul Smart. Acesta dormitor este importat din Turcia si vine echipat cu o gama de accesorii in ton cu timpurile actuale si cu sisteme germane Hettich. Dulapul acestui dormitor este unul impresionant, fiind compartimentat in asa fel incat sa folosim fiecare centimetru din acesta.

Dormitor Smart Suceava

Ca un mare plus, in usa dulapului se poate incastra un TV, acesta avand dublu rol. Pe comanda, se pot adauga corpuri de dulap separat pentru a deveni un dressing complet ca-n imaginile de prezentare.

 Patul din acest dormitor este unul tapitat complet  cu lada, somiera ridicandu-se mecanic pe plan vertical.

Dormitor Suceava modern

Comoda acestui dormitor degaja un aer luxurian datorita culorii si formei. Ea vine insotita si de o oglinda ceea ce ii pune si mai tare in valoare atuurile.

Noptierele pastreaza acelasi design pe care-l are comoda si dulapul, astfel totul se imbina intr-o eleganta si armonie aparte. Momentan, taburetii pe care-i avem pe stoc sunt tabureti simpli, dar pe comanda putem aduce si tip boxa pentru a va putea bucura de muzica si relaxarea pe care o meritati in propriul dumneavoastra dormitor.

Va asteptam cu drag in Showroom-ul nostru din Radauti pentru a vedea cu ochii dumneavoastra acest superb dormitor.  Va garantam ca veti ramane surprinsi de calitatea materialelor folosite in fabricarea acestuia.

 

Posted on 09-02-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next