Ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi perdelele

Ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi perdelele

Ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi perdelele

Pentru unii dintre noi, alegerea perdelelor este un proces complicat. Varietatea de culori si materiale disponibile nu ne fac treaba deloc mai usoara. Atunci cand gasesti perdeaua perfecta, iti vei da seama ce impact are asupra camerei.

O perdea ideala trebuie sa tina cont si de stilul ei si de functionalitate in acelasi timp. Vrei un plus de culoare in casa sau doar sa-ti filtreze lumina pastrand un aer intim in casa?

Rolul perdelei

Pe langa faptul ca este un plus de design, perdeaua are si un rol practic.

Ajuta ne sa reglam temperatura din camera – parteaua confectionata dintr-un material mai gros, va izola geamurile si nu ii va permite caldurii pe timpul iernii sa se piarta. Vara, o pertea dintr-un voal usor va preveni supraincalzirea camerei.

Rolul perdelei in camera

Ajuta la somnul din timpul noptii – daca lumina soarelui obisnuieste sa te trezeasca in fiecare dimineata, o perdea groasa va bloca trecerea luminii si te va ajuta sa dormi mai bine chiar si ziua

Iti ofera intimitatea de care au nevoie – un mare dezavantaj al statului la bloc este ca vecinii pot sa vada foarte bine ceea ce faci tu in casa. O perdea iti poate proteja intimitatea

Sunt rezistente – o pertea confectionata dintr-un material durabil, cum ar fi panza, va rezista ani de zile. Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa o spalati ocazional.

Atunci cand alegem o perdea noua, trebuie sa tinem cont de cateva cliterii, cum ar fi: materialul, culoarea si sistemul de prindere. Exista doua tipuri de sisteme de prindere mai exact galeriile sau sinele.

Ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi perdelele

Tendintele anului 2019 in materie de perdele.

Noi cei de la Occident Design Radauti si Occident Design Suceava comercializam in special dormitoare si mobila in Suceava si Radauti, dar ne-am axat si pe obiecte de decor si infrumusetare. Am aflat ca tendintele anului 2019 in materie de perdele sunt cele cu accente florale puternice, culorile neutre inchise dar si culorile asemanatoare bijuteriilor cum ar fi rubin sau ametist. Modelele geometrice sunt si ele in trend deoarece pot scoate din anonimat o perdea.

Posted on 19-02-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next