Cum curatam parchetul din casa

Cum curatam parchetul din casa

Cum curatam parchetul din casa

Aspectul casei poate fi schimbat cu usurinta de un parchet ingrijit sau neingrijit. Parchetul are rolul ca in combinatie cu designul si decoratiunile din casa sa completeze in mod practic si estetic locuinta.

Cum poti intretine si curata parchetul

Pentu o rezistenta cat mai indelungata, parchetul trebuie ingrijit. Desi acest lucru nu este complicat, trebuie facut constant pentru a avea parte de un parchet curat si stralucitor.

Cum se curata parchetul din lemn masiv?

Parchetul din lemn masiv, spre exemplu cel din stejar sau cires, ofera o nota de eleganta oricarei camere. Pentru ingrijirea unui parchet finisat sunt necesare doar niste lustruiri periodice si cate un strat nou de ceara. Daca avem parchet din lemn masiv intr-o zona cu trafic intens, niste mici semne de uzura le putem vedea in 6-7 ani. In acest caz, tot ce trebuie sa facem este sa slefuim usor zona afectata si sa-i aplicam un lac.

Intretinere parchet laminat

Parchetul Laminat

Aici lucrurile sunt simple. Tot ce trebuie sa facem este sa-l aspiram si apoi sa-l spalam cu un mop umed si cu detergenti din comert.

Parchetul din lemn exotic

Precum parchetul din bambus, nuc brazilian sau mahon, acesta nu trebuie spalat cu apa sau alte substante din comert de curatat. De ce? Pentru ca intreaga lui suprafata se poate umbla. Aici trebuie sa aplicam un strat de lac special pentru protectie.

Parchetul stratificat

Ca si la cel din lemn exotic, si aici trebuie evitata curatarea cu apa pentru a preveni umflarea acestuia. Putem folosi solutii spray sau detergenti speciali din comert.

Un parchet elegant se asorteaza cu o mobila si o casa eleganta! Va asteptam in showroom-urile noastre sa ne admirati mobila din Suceava si Radauti!

Posted on 21-02-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next