Decoreaza folosind nonculorile alb-negru

Decoreaza folosind nonculorile alb-negru

Decoreaza folosind nonculorile alb-negru

Poate ca pare usor la inceput, dar amenajarea locuintei folosind aceste doua culori este pe cat de eleganta, pe atat de pretentioasa si sensibila. De cele mai multe ori, inspiratia vine de la designerii de interior.

Aceasta combinatie de alb si negru nu este usor de intretinut, mai ales daca este vorba despre copii. Urmele de murdarie si petele sunt vizibile pe oricare dintre aceste culori. Avem avantajul contrastului pe care il creeaza care este unic si nu poate fi reprodus cu alte nuante. Aceste culori pot fi asortate cu usurinta si cu alte nuante si te ajuta in acelasi timp sa creezi o iluzie de spatiu mai amplu si luminos.

Tapet alb-negru

Putem combina alb-negru folosind peretii, mobila de living, canapele elegante, pardoselile si covoarele, mobila de bucatarie, mobilierul de baie, mobila pentru hol, accesorii, elemente de decor, lenjeria de pat etc.

Limita este cerul! Va asteptam in showroom-ul nostru din Radauti si Suceava pentru a vedea gama noastra de mobila eleganta dormitor sau mobila eleganta living.

Posted on 28-02-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next