Care sunt plantele care rezista la umezeala din baie

Care sunt plantele care rezista la umezeala din baie

Care sunt plantele care rezista la umezeala din baie

Cand ne gandim la combinatia de plante in baie sigur sunt cativa dintre voi spectici deoarece baia nu este prima alegere cand cautam un loc de amplasare in apartament a florilor. In primul rand ne gandim la umiditate si lipsa luminii naturale. Dar nu este chiar asa, sunt cateva plante care iubesc aceasta combinatie.

Pozitionarea plantelor in baie este o idee buna, mai ales decorativ. Acestea pot simula o gradina botanica si mai si purifica aerul absorbind umiditatea.

Care plante sunt potrivite pentru baie si nu necesita multa lumina naturala?

Bambusul de apartament, Aspidistra, crinul pacii, filodendronul, planta paianjen, orhideea, begonia si planta sarpe.

Avem si o lista de plante care pot sta in umezeala, dar necesita si lumina naturala. Acestea sunt: peperomia, aloe vera si bromelia.

flori decor din plastic suceava

Noi, cei de la Occident Design Suceava si Occident Design Radauti, comercializam o gama variata de flori decor din plastic si credem ca acestea se potrivesc de minune in orice camera din casa, mai ales in baie. Va asteptam sa ne vizitati pentru a va delecta cu intreaga noastra colectie de decoratiuni.

Cum scapam de mucegai in cazul plantelor din baie?

Se poate sa ne confruntam si cu problema mucegaiului daca spre exemplu au fost udate excesiv sau pamantul nu a fost ingrijit cum trebuie. Cum indepartam mucegaiul? Sapati cat mai adanc in pamantul din ghiveci si evitati cateva zile sa mai adaugati apa. O alta solutie ar fi mutatul ghiveciului pentru o scurta perioada de timp intr-o camera cu aer uscat. Putem trata si pamantul cu o solutie facuta-n casa formata din apa si otet. Acest lucru da roade mai ales pentru bromelia, orhidee si gardenia.

 

Posted on 01-03-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Prev
Next