Cuverturi din bumbac, catifea sau matase?

Cuverturi din bumbac, catifea sau matase?

Cuverturi din bumbac, catifea sau matase?

Cuverturile sunt acele mici accesorii care o sa-ti asigure un grad de confort si armonie sporita in casa. Desi unii dintre noi credem ca doar alegerea culorilor peretilor, a mobilei sau a perdelelor este important, sa nu ignoram totusi si cuvertura de pe pat. Acest mic accesoriu o sa vina asezat in centrul dormitorului, mai exact peste pat. Aceasta trebuie sa fie pe cat de aspectoasa pe atat de comoda.

Daca vrem sa cumparam o covertura noua pentru pat, ne lovim de o gama variata de culori, modele si calitati. Care este cea mai buna pentru noi? In primul rand trebuie sa ne gandim la dimensiunea de care avem nevoie. Ele trebuie sa fie in conformitate cu dimensiunile patului.

Magazinul nostru, Occident Design Suceava si Occident Design Radauti, va pune la dispozitie o gama variata de modele de cuverturi. Puteti alege o cuvertura simpla, cu tesaturi de bumbac, de catifea, cu imprimeuri sau fara. Nu uitati sa aruncati o privire si la gama noastra de paturi tapitate complet sau la aceste dormitoare elegante Suceava care va pot infrumuseta camera.

Cuverturi din bumbac, catifea sau matase?

Cuverturile din bumbac – acest material este placut la atingere si riscul de alergii este foarte scazut. Fiind mai rigid, de cele mai multe ori bumbacul se amesteca cu fibre elastice pentru a rezulta o cuvertura moale si foarte flexibila. Acestea cu siguranta iti vor asigura confortul si se recomanda sa fie folosite in special in sezonul cald.

Cuvertura din matase – acest material este o fibra de origina animala care are avantajul de a fi foarte moale si placut in contact cu pielea. Si acestea sunt racoroase vara si ajuta la sanatatea pielii. Datorita proteinelor naturale din matase, sunt alungate si origanismele microscopice ajutand in prealabil contra alergiilor.

Cuvertura din catifea – perfecte pentru sezonul rece! Fiind obtinuta dintr-o combinatie de bumbac, viscoza si poliester, acesta este special creat pentru a incalzi organismul si pentru senzatia neteda si moale la atingere. Trebuie doar sa avem grija sa nu o spalam cu clor sau la temperaturi ce depasesc 30 de grade celsius.

Posted on 05-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next