Salteaua Memory Foam

Salteaua Memory Foam

Salteaua Memory Foam

Aceasta saltea este una cu spuma cu memorie si este are husa realizata dintr-un material Silvercare care este crosetat cu fire de argint. Argintul este un element natural antibacterian care este cunoscut in special pentru prevenirea  umezelii, a mirosurilor neplacute si apaririei bacteriilor. Se spune ca argintul este si primul antibiotic natural cunoscut de om.

Aceasta noua stofa a fost introdusa in mod special pentru un somn odihnitor si confortabil. Salteaua ofera un somn igienic datorita atragerilor ionilor pozitivi inspre ionii de argint negativi. Astfel rezulta o scadere drastica a bateriilor din saltea. Aceste proprietati speciale sunt de lunga durata, ei avand si efect impotriva micro-organismelor. Cu alte cuvinte, previne aparitia mucegaiului si a bacteriilor.

Saltea Memory Foam Suceava

Ionii de argint mai au un efect benefic prin eliminarea proprietatilor antistatice, eliberand corpul de energie negativa. Tot stresul pe care-l acumulam in timpul zilei va fi eliminat cu succes in timpul somnului pe aceasta saltea memory foam. Acarienii sunt si ei opriti din evolutie datorita husei cu fire de argint astfel ne fereste si de alergii.

Saltea este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni si se potriveste cu orice pat elegant sau pat modern din magazinul nostru de mobila Suceava sau mobila Radauti.

Cu alte cuvinte, daca doresti un somn odihnitor, sanatos si ferit de bacterii si alergii, noi cei de la Occident Design Suceava si Occident Design Radauti va recomandam cu drag salteaua memory foam. Avem o gama variata de saltele pe care le puteti gasi atat in magazin cat si pe site.

Posted on 06-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next