Idei de amenajare pentru living cu mobila din lemn masiv

Idei de amenajare pentru living cu mobila din lemn masiv

Idei de amenajare pentru living cu mobila din lemn masiv

Fie ca ne mutam in casa noua, fie ca doar vrem sa redecoram, living-ul este una dintre cele mai importante camere din casa. Aici o sa se adune toata familia si prietenii vostri cand vin in vizita.

Noi, cei de la Occident Design, ne-am gandit sa va propunem o scurta lista cu idei de amenajare a livingului cu mobila din lemn masiv eleganta.

In primul rand, trebuie sa va hotarati ce culoare este pe placul dumneavoastra in materie de lemn masiv.  Fie mergeti pe clasicul maro, fie spre crem sau alb. Indiferent de culoare, in showroom-ul nostru veti gasi in Suceava mobila din lemn masiv maro sau in Radauti mobila din lemn masiv crem si maro.

Idei de amenajare pentru living cu mobila din lemn masiv

Avem o gama de vitrine cu 3 usi, vitrine cu 2 usi si vitrine cu o usa care se va potrivi de minune in decorul dumneavoastra. Pe langa acestea, putem adauga si un Bufet Cu Oglinda din lemn masiv tot din aceeasi gama de culoare.

Daca optam pentru mobila crem sau alb, noi va propunem de asemenea un set format din doua vitrine cu o singura usa si un bufet cu oglinda Anabella. Living-ul Euforia este si acesta o optiunede luat in calcul, fiind compact si avand si loc special amenajat pentru TV. Mai multe modele de mobila pentru living puteti gasi aici.

Idei de amenajare pentru living cu mobila din lemn masiv

Canapele Turcesti in stil baroc

Avem o gama variata de Seturi de Canapele 3+2+1 sau Seturi de Canapele 3+1+1 importate direct din Turcia. Pe langa acestea, comercializam in Radauti si Suceava coltare turcesti care se pot personaliza intr-o gama variata de culori si materiale. O parte din acestea le puteti gasi si pe site-ul nostru apasand aici.

Masute de cafea din lemn masiv

Fie ca vorbim despre o masuta mica, cum este aceasta masuta din lemn fie ca vorbim de masa de cafea principessa, care are lungimea de 148cm, la noi veti gasi toate tipurile si variatiile de masute pentru living-ul dumneavoastra.

Pentru o consiliere mai atenta si personalizata, va asteptam in showroomul nostru din Radauti sau Suceava pentru a vedea si pe viu gama noastra de mobila eleganta din lemn masiv.

Posted on 07-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next