Living-ul transformat seara in dormitor

Living-ul transformat seara in dormitor

Living-ul transformat seara in dormitor

Astazi, spatiul limitat poate fi o problema majora, mai ales daca locuim la apartament. Necesitatea unei incaperi multifunctionale este prezenta in viata fiecaruia.


Desi pentru unii dintre noi, aceste doua zone nu se pot combina, trebuie sa stiti ca este foarte usor sa transformati seara un living intr-un dormitor. Fie ca avem vizitatori si nu avem unde sa-i culcam, fie ca ne limiteaza spatiul si necesitatea ne cere sa dormim in living seara, un lucru nu trebuie sa lipseasca si anume canapeaua extensibila.
Aceasta este elementul cheie din living, ziua fiind utilizata ca o canapea normala, iar seara o putem transforma intr-un pat, locul nostru de odihna.
Incearca sa alegi o canapea extensibila frumoasa, pe placul tau care se integreaza perfect in decorul existent.

Living-ul transformat seara in dormitor

Cand auzi de canapea extensibila, nu te teme. In zilele noastre canapelele sau coltarele vin in forme si culori diferite. Sa luam spre exemplu acest Coltar Milano, care cu doar o simpla vizita la unul din showroom-urile noastre din Radauti sau Suceava se poate personaliza si aduce pe comanda intr-o gama variata de culori. Acest coltar este extensibil pe ambele brate si vine cu lada de depozitare.

Alege o masuta de cafea mica, pe care o poti muta cu usurinta atunci cand trebuie sa extinzi canapeaua sa te bucuri de un somn odihnitor. Pe timpul zilei masuta trebuie sa fie pentru servit bauturi si gustari, iar seara o putem folosi spre exemplu ca si noptiere langa canapeaua extinsa astfel avem unde pune telefonul, telecomanda sau chiar un pahar cu apa.

masuta de cafea mica lemn

In principiu, nu trebuie sa uitam ca daca vrem sa avem o camera multifunctionala, nu trebuie sa o aglomeram cu obiecte inutile de mobilier. In showroom-ul nostru din Radauti Suceava canapele extensibile gasiti intr-o gama variata de culori si dimensiuni. Va asteptam cu drag in vizita pentru a le testa functionabilitatea.

Posted on 08-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next