Set 3+1+1 Smart Sofa – canapeaua extensibila electric

Set 3+1+1 Smart Sofa – canapeaua extensibila electric

Set 3+1+1 Smart Sofa – canapeaua extensibila electric

Astazi vom vorbi despre viitor, despre Setul 3+1+1 Smart Sofa cu canapea extensibila electric. Da, ati auzit bine, o canapea electrica. Cu ajutorul a doua butoane, canapeaua poate fi foarte usor extinsa si stransa doar prin simpla apasare.

canapea extensibila electric

Pentru extra confort, canapeaua este dotata si cu un punct de incarcare prin USB, astfel puteti sa va folositi gadget-ul dumneavoastra preferat atunci cand va relaxati in fata televizorului si urmariti un film spre exemplu. Orice dispozitiv ce permite incarcarea prin USB se poate folosi fara nici o problema.

Fotoliile din Setul Smart sunt rotative, astfel confortul este garantat. Puteti sa le personalizati unghiul de inclinare astfel incat sa va simtiti ca intr-un adevarat tron de rege.

canapea extensibila electric

Canapeaua este de dimensiuni standarde, avand lungimea de 230cm, inaltimea de 100 cm, latimea de 106cm normala si 130cm extinsa. Fotoliile sunt putin mai mari decat cele standard, astfel creste si gradul de confort. Lungimea fotoliului este de 73cm, inaltimea de 95cm si latimea de 73cm.

Acest set de canapele a fost importat direct din Turcia si suntem de parere ca are o calitate exceptionala atat din punctul de privinta a tesaturilor cat si a materialelor din care este construit. Pentru mai multe poze, accesati site-ul nostru aici.

Setul se poate personaliza pe comanda intr-o gama variata de culori. Scapa de efortul fizic de fiecare data cand trebuie sa intinzi canapeaua pentru musafirii care dorm la tine. Viitorul este aici, acest set care contine o canapea electrica si doua fotolii poate fi achizitionat din showroom-ul nostru Occident Design Radauti sau Occident Design Suceava.

Pentru o gama mai larga de canapele, seturi canapele eleganta, coltare din piele naturala Radauti mobila living suceava va asteptam in unul din showroom-urile noastre.

Posted on 11-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next