3 mituri pe care le-ai crezut despre amenajarea casei

3 mituri pe care le-ai crezut despre amenajarea casei

3 mituri pe care le-ai crezut despre amenajarea casei

Sigur te intrebi daca poti creste valoarea pe piata a casei tale daca o renovezi sau daca doar cei bogati isi permit un designer de interior. Haideti sa aflam cate putin despre aceste mituri.

Canapele Suceava

Mitul 1: O casa pe care o renovam se vinde mai scump si mai repede

Aici depinde de foarte multe lucruri. In mod categoric finasajele noi, peretii indreptati, instalatii de caldura si electrice noi, termopanele etc cresc cu adevarat valoarea unui apartament, dar in privinta mobilatului trebuie sa stia putin sa te gandesti inainte sa te arunci in asa ceva. De cele mai multe ori, cei care cauta sa-si cumpere o locuinta noua, fie ea casa sau apartament, au planuri despre cum sa o mobileze si decoreze. Acest lucru s-ar putea sa nu conteaza daca tu vrei sa pui un tip anume de gresie sau parchet. Daca ai in plan sa vinzi o locuinta, te sfatuim sa alegi o mobila simpla si eleganta. Cei mai multi cumparatori vor fi receptivi in fata lucrurilor minimaliste pe care le pot schimba sau adapta cu usurinta.

Mitul 2: Doar cei bogati isi permit sa angajeze un designer de interior

Ochiul unui profesionist te poate ajuta sau indruma sa-ti decorezi casa asa cum ai visat si puse mai bine in valoare cu ajutorul corpurilor de iluminat sau a luminii naturale. S-ar putea ca tie sa-ti scape unele detalii, de aceea un designer de interior poate veni cu unele sugestii pro sau contra. De cele mai multe ori ne lovim de bariera tarifului perceput, caci credem ca este urias. Da, exista designeri care au notorietate de ani de zile in domeniu si au tarife mari si pe masura serviciilor oferite. Daca ai nevoie doar de parerea unui expert sau vrei doar sa imbunatatesti stilul de amenajare din casa, poti apela cu incredere la designerii noi, cei tineri, care au ambitie si sansa sa arate ceea ce pot. Orice proiect la care lucreaza, este un plus pentru portofoliul lor, deci ai sansa sa nu te coste o avere.

Dormitoare Suceava moderne

Mitul 3: Tot ce este de calitate este si scump

Atunci cand alegem piese noi de mobilier sau materiale pentru renovare, nu lua in seama preturile. Un pret mare de cele mai multe ori nu inseamna si o calitate sau rezistenta mai mare. Alege un raport pret-calitate bun pe care il gasesti la firmele mari cu o vasta experienta in spate. Un alt truc este sa alegi o mobila clasica, care nu se demodeaza rapid. Arunca o privire in sectiunea noastra de dormitoare Suceava sau in sectiunea de canapele extensibile Suceava. Sigur gasesti ceva ce e pe placul tau si intr-un raport pret/calitate excelent. Occident Design Suceava si Occident Design Radauti va intampina tot timpul cu preturi pentru toate buzunarele. Sa luam spre exemplu aceasta masuta de cafea din sticla la pretul de 180 de lei sau aceast cuier pom din lemn masiv la 220 de lei.

Asta nu este tot! Va asteptam cu drag in magazinul nostru de mobila suceava si mobila radauti pentru a vedea intreaga noastra colectie de mobila din lemn masiv, coltare din piele naturala, dormitoare elegante, dormitoare moderne etc.

Posted on 13-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next