Cum evitam cele mai dese greseli in amenajara

Cum evitam cele mai dese greseli in amenajara

Cum evitam cele mai dese greseli in amenajare

Supra aglomerarea
Daca avem o camera prea aglomerata, atunci este destul de greu sa o pastram ordonata si perfect functionala. Incearca sa eviti aglomerarea cu prea multe elemente de decor, astfel iti va fi mai usor sa pastrezi un echilibru.

Iluminarea necoresponzatoare
Starea de spirit si relaxarea poate fi stricata cu usurinta datorita unei iluminatii nepotrivite. Imaginati-va ca ati ajuns acasa, vreti doar sa va odihniti pe canapeaua eleganta din living cu persoana iubita iar cand aprindeti becul va loveste o lumina puternica. Cel mai bine este sa luminati spatiul cu ajutorul a minim doua surse de iluminat cum ar fi lampadarul sau o veioza. Acestea vor scalda camera intr-o lumina placuta si delicata. In showroom-ul nostru din Radauti dispunem de o gama variata de candelabre clasice, lustre moderne etc.

greseli in amenajare

Covoarele mici
Poate nu stiti, dar covorul poate uni cadrul unui decor foarte usor. Acesta il poate lega cu stil si confort sau il poate ruina in toate sensurile. Alege un covor in functie de dimensiunile de care dispui.

Spatiu prea mic de depozitare
Pentru a pastra un mediu bun de organizare, spatiul de depozitare este esential deoarece reda o imagine aerisita a intreg decorului. Nu uita ca atunci cand iti alegi mobila sa ai in vedere si spatiul de depozitare. Opteaza pentru corpuri cu usi si sertare. Poti chiar sa alegi si o canapea cu lada de depozitare sau chiar paturi cu lada sau paturi cu somiera rabatabila.

Tablouri agatate prea sus
In personalizarea decorului, tabloul este esential. De aceea trebuie sa avem grija la ce inaltime il agata pentru un efect cat mai bun. Ideal este sa incercam sa-l agatam la o inaltime medie pentru a putea fi privit cu usurinta. Occident Design Suceava si Occident Design Radauti dispun de o gama larga si variata de tablouri 3d, tablouri maci, tablouri cu peisaje, tablouri pe panza, tablouri pictate etc.

Lipsa culorilor din peisaj
Da, culorile neutre sunt tot timpul la moda indiferent de perioada, dar un strop de culoare face minuni in decorul tau. Alege mici accente de culori in decoratiuni, perne sau chiar mobilier. Ai sa vezi ca o sa se schimbe imaginea de ansamblu si va deveni mult mai plina de viata.

Va asteptam cu drag in showroom-ul nostru din Radauti sau Suceava pentru a vedea intreaga noastra gama de canapele colorate care se pot personaliza pe diferite nuante si materiale din mostrar.

Posted on 16-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next