Cum alegem masuta de cafea perfecta?

Cum alegem masuta de cafea perfecta?

Cum alegem masuta de cafea perfecta?

Alegerea unei masute de cafea pentru living nu este o treaba usoara. Masuta de cafea nu trebuie privita ca o simpla piesa de mobilier. Aceasta are un rol atat practic cat si decorativ in completarea livingului dumneavoastra. Facand o alegere buna, aceasta poate deveni chiar si centrul atentiei din incapere.

Ceea ce trebuie sa facem noi in living, este sa ii conferim personalitate si viata. Dupa ce am ales zugraveala, mobila, canapeaua si obiectele de decor, trebuie sa ne gandim si la o masuta de cafea potrivita.

Pentru unii dintre noi, acest lucru poate fi destul de greu, tinand cont ca atunci cand vom avea musafiri, aceasta ca fi des utilizata si va fi tot odata si-n centrul atentiei, deci alegerea unei masute de cafea nu trebuie lasata la voia intamplarii.

Masute cafea suceava

In Showroom-ul nostru din Radauti si Suceava masuta de cafea ideala poate fi gasita. In functiile de nevoile dumneavoastra, avem o gama variata de masute de cafea din sticla, masute de cafea din MDF, masute de cafea din Lemn Masiv etc.

In acelasi timp, trebuie sa ne gandim si la aspectul ei dar si la functionalitate.

Masuta de cafea va fi cel mai mult un suport zilnic pentru reviste, telecomanda, tava de cafea, vaze cu flori etc. Daca ai copii energici sau mici, atunci iti recomandam sa alegi o masuta de cafea rotunda sau ovala, fara colturi unde acestia se pot rani.

Daca vrei o masuta de cafea cu un material care se sterge usor cu orice solutie de curatat, atunci va recomandam o masuta de cafea din sticla, fiind simpla si moderna in acelasi timp.

masuta cafea sticla suceava

Daca preferi o masa de cafea clasica din lemn, atunci trebuie sa stii ca aceasta va fi mai robusta si mult mai rezistenta la socuri. Intretinerea acesteia este putin mai grea in comparatie cu o masa de sticla, dar daca avem grija tot ceea ce trebuie sa facem este sa o stergem de praf cu o laveta din microfibra.

Pentru a crea un spatiu confortabil, distanta optima dintre canapea si masuta ar trebui sa fie de minim 40-50cm pentru a putea avem loc pentru picioare dar si putina libertate de miscare.

Dimensiunea masutei este in acelasi timp conditionata de inaltimea canapelei. Aceasta trebuie sa fie la fel de inalta ca si canapeaua sau cel mult mai joasa cu 5 cm decat aceasta. In materie de lungime, aceasta nu trebuie sa depaseasca doua treimi din lungimea canapelei.

Occident Design Radauti si Occident Design Suceava au disponibile in showroom masute de cafea intr-o gama variata de materiale si dimensiuni. O parte dintre acestea le puteti gasi si pe site-ul nostru daca dati un simplu click aici. Va asteptam cu drag in vizita pentru a gasi acea masuta de cafea perfecta pentru living-ul dumneavoastra.

Posted on 22-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next