Idei pentru amenajarea subsolului

Idei pentru amenajarea subsolului

Idei pentru amenajarea subsolului

Un subsol amenajat poate fi la fel de util precum orice alta incapere din casa. Haideti sa vedem cateva idei pe care noi, cei de la Occident Design Suceava si Occident Design Radauti le-am pregatit pentru a te ajuta sa transformi subsolul casei tale intr-un loc util unde-ti poti petrece timpul cu placere.

In general, romanii folosesc subsolul ca un simplu loc de depozitare. Acesta are potentialul de a deveni mult mai mult. Cu putina imaginatie, subsolul casei poate fi transformat intr-o camera primitoare unde te poti aduna chiar cu familia sau prietenii in zilele libere sau serile de film.
Sunt nenumarate posibilitate de amenajare, de la crearea unei atelier, a unei camere de joaca pentru copii sau a unei mini sali de cinema.

Primul pas este sa evaluam spatiul din intreaga incapere. Verifica instalatia electrica, zugraveala, tavanul si podeaua. Daca este nevoie de renovare, atunci nu ezita sa o faci.
Al doilea pas consta in aruncarea obiectelor care ocupau spatiul inainte. Vei vedea ca majoritatea nu le-ai mai folosit de mult timp sau ai chiar uitat ca le ai. Unele piese de mobilier pot fi reconditionate, deci vezi ce poti tine si ce poti arunca din ele. Masoara intreg spatiul si vezi ce si cum poti face in el.

Subsolul ca spatiu de relaxare

Aceasta poate fi una dintre cele mai bune alegeri pentru aceasta incapere. Nu iti trebuie multe piese de mobilier, dar se recomanda sa mizezi pe elemente decorative care pun in valoare intreg spatiul.
Alege culori luminoase pentru pereti si tavan. Accentele de culoare sunt tot timpul bine venite.

Peretii incearca sa-i decorezi cu obiecte putin neobisnuite, spre exemplu o chitara, vederi din vacanta sau harta lumii, perne de diferite culori si modele. O sa ai nevoie de lumina artificiala pentru ca subsolul este de regula privat de lumina de afara. Poti folosi cu incredere lampi cu picior, veioze sau chiar aplice.

Subsolul ca spatiu de joaca pentru copii

Acesta poate deveni locul preferat de joaca al copiilor. Daca nu vrei sa ai dezordine in restul casei, poti amenaja in subsol camera de joaca pentru a fi un spatiu amenajat special pentru ei.
Poti pune tapet special care imita tabla pentru a putea desena cu creta pe el si a fi sters cu usurinta. Poti amenaja chiar un cort de indian special unde ei chiar se pot juca in voie.

Subsolul ca spatiu pentru filme si jocuri

Toti ne dorim sa avem o camera speciala doar pentru noi unde sa stam cu familia si prietenii si sa ne ocupam timpul liber cu jocuri relaxande si competitive pe console.
O masa de biliard, o masa de pingpong, un perete de catarat pentru copii pot avea un impact mare asupra timpului tau.

Noi va indemnam sa folositi aceasta incapere nu doar ca spatiu de depozitare. Amenajeaza-ti subsolul dupa propriile tale dorinte, poti face chiar si o camera pentru musafiri unde acestia pot dormi intr-un pat relaxant iar cu ajutorul unei mobila de dormitor moderna poti chiar face o zona placuta dintr-un subsol anost.

Posted on 23-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next