Idei de amenajare a mansardei sau podului casei

Idei de amenajare a mansardei sau podului casei

Idei de amenajare a mansardei sau podului casei

Spatiul gol care pana acum l-ai folosit doar pentru depozitare poate fi usor transformat intr-o incapere de vis. Poti sa profiti de stalpii de sustinere si de tavanul inclinat atunci cand iti alegi mobila. In primul rand, trebuie sa plecam cu o idee bine stabilita si sa ne imaginam rezultatul final.

Propuneri de amenajari ale mansardei
1. Birou personal sau camera de hobbyuri - poate fi usor transformat, astfel iti poti crea un spatiu personal si intim, ferit de ochii celorlalti.

2. Camera de oaspeti - living-ul poate fi mutat si la etaj. Iesi din tiparul living-ului monoton situat la parter si invita-ti invitatii intr-o decor rustic spre exemplu situat la etaj.

3. Camera pentru copii - poti face un loc special unde ei sa aibe toate jucariile lor, astfel nu vei calca pe ele noaptea sau cand esti in graba. Fa din mansarda propria lor casuta din copac si astfel ii vei sti in siguranta tot timpul.

4. Debara sau dressing - dulapurile normale deja sunt depasite. Acestea ocupa spatiul din dormitor cand ai putea sa profiti de el. Fa-ti un dressing imens in mansarda si creeaza spatii mari de depozitare pentru toti membrii familiei, ba chiar poti depozita iarna hainele de vara si viceversa.

Sfaturi de inceput


In showroom-ul nostru din Radauti si Suceava mobila eleganta este tot timpul prezenta. Avem si mobila simpla, mobila perfecta pentru spatii mici, iar daca spatiul nu este o problema, atunci un dressing urias va poate fi de mare folos. Oferim servicii de montaj gratuit Suceava, astfel nu trebuie sa va facem griji cum veti urca spre exemplu un dulap urias la ultimul etaj intr-un spatiu ingust.


Trebuie sa avem in vedere si structura de rezistenta si izolarea mansardei. Siguranta trebuie sa fie pe primul loc pe langa accesul usor si cantitatea de lumina naturala.
Iarasi, daca avem spatiu, ne putem gandi chiar si la montarea unei scari de lemn interioare cu bara de siguranta. Putem opta si pentru ferestre integrate in acoperis. Este important sa folosim o zugraveala deschisa la culoare sau un tapet elegant tot deschis la culoare pentru a nu crea un sentiment de claustrofobie din pricina tavanului jos sau a peretilor inclinati.

Posted on 25-03-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next