Mocheta - cum o utilizam si cand

Mocheta - cum o utilizam si cand

Mocheta - cum o utilizam si cand

Mocheta este o metoda rapida si foarte confortabila de amenajare a pardoselii. Aceasta este potrivita atat in locuinta personala cat si in spatiile publice cum ar fi birourile, magazinele, salile de sport etc. Mocheta, in comparatie cu alte pardoseli, se monteaza usor si rapid. Aceasta nu presupune nici un deranj, praf sau mizerie in zone in care va fi montata. Aceasta poate fi montata direct peste orice tip de pardoseala, fie ca vorbim despre lemn, gresie, beton, parchet vechi etc. Singura conditie care trebuie sa o respectam este ca suprafata unde urmam sa montam mocheta sa fie dreapta, fara denivelari, urme de mucegai, praf sau umezeala.

Alegerea Mochetei

Aceasta poate fi montata in doua feluri:

1. Asezata pe podea si prinza cu ajutorul plintelor de-a lungul peretilor
2. Lipita de suprafata pe care vrem sa o acoperim, cu adeziv special

Este important sa stim ce fel de mocheta putem alege. In cazul locuintelor, cliteriul principal il reprezinta culoarea, textura si imprimeul. Deoarece mocheta va acoperi toata pardoseala, este important sa alegem un model care nu va obosi ochii atunci cand o privim si care poate fi asortata cu usurinta cu celelalte elemente de decor.
Textura acesteia este de preferat sa fie moale si placuta la atingere. Pentru cei mici, putem opta spre o mocheta plina de culoare si imaginatie, in functie si de ce isi doreste copilul daca este cazul.

Mocheta dormitor copii

Pentru locurile publice, precum un birou, magazin sau institutie, trebuie sa ne indreptam gandul spre mochete profesionale. Acestea sunt mult mai rezistente la uzura fiind concepute special pentru trafic intens. Aici o sa ne confruntam cu preturi ceva mai ridicate, dar efortul merita daca nu vrem sa schimbam periodic. O mocheta destinata uzului clasic cu siguranta nu va face fata unui trafic intens zilnic. Una profesionala va arata bine pentru o perioada mai lunga de timp si se intretine si mult mai usor. Aici, noi cei de la Occident Design Radauti si Occident Design Suceava, va recomandam sa folositi un adeziv special pentru a lipi mocheta. Astfel veti evita formarea cutelor si a denivelarilor care in timp pot duce la distrugerea mochetei dumneavoastra.

De aici ramane la decizia dumneavoastra cum si unde veti folosi mocheta. Indiferent daca este vorba despre un spatiu public sau locuinta personala, mocheta este un finisaj elegant si foarte confortabil. Aceasta va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de modele si culori. Cu o intretinere corecta si regulata, mocheta va arata minunat pentru o perioada indelungata de timp.
Ati gasit deja mocheta perfecta si va intrebati ce ii mai lipseste? Este simplu! Va lipseste o mobila eleganta sau un dormitor clasic care sa se imbine perfect cu decorul actual pe care l-ati creat. In magazinul nostru din Radauti sau Suceava mobila din lemn masiv este disponibila, astfel puteti sa va creati un living din lemn masiv sau un dormitor din lemn masiv foarte elegant si clasic.

Posted on 26-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next