Cum includem masa extensibila in zona dining-ului

Cum includem masa extensibila in zona dining-ului

Cum includem masa extensibila in zona dining-ului

Putem spune ca zona de dining este acel loc unde petrecem mult timp. Acolo te distrezi cu prietenii la un pahar de vin, iei masa cu familia sau chiar lucrezi daca nu ai un spatiu special amenajat. Aceasta incapere este multifunctionala si este important sa o pui in valoare mai ales daca nu dispui de dimensiuni generoase.


Astazi vrem sa va oferim niste sfaturi care cu siguranta va vor ajuta sa gestionati spatiul pe care-l aveti la dispozitie. O masa extensibila este principalul lucru care-ti va fi de folos. Daca vrei sa iei masa intr-un decor elegant sau sa fii mereu pregatit pentru oaspeti si ocazii speciale, avem niste idei si produse care te pot inspira.
Daca te afli in cautarea unei mese extensibile, atunci puteti arunca o privire la produsele din categoaria noastra de Mese.

Masa extensibila - principala piesa din zona de dining

Sa ai o masa extensibila este un beneficiu incontestabil. Iti va fi de folos atunci cand vin mai multi prieteni in vizita sau cand se aduna toata familia. Fie ca este o ocazie speciala sau doar dorinta dumneavoastra de a servi mesele alaturi de cei dragi acasa, o masa extensibila iti va fi mereu de folos si ajutor. Aceasta o puteti extinde cand aveti mai mare nevoie de mai mult spatiu si dupa terminarea mesei o poti aduce la dimensiunile ei initiale pentru a nu ocupa spatiul de care ai nevoie zilnic. O masa extensibila lunga si dreptunghiulara va crea impresia unui spatiu mult mai mare.

Masa Extensibila lemn masiv suceava

Sa luam spre exemplu Masa Principessa + 8 Scaune. Setul Principessa este un set realizat din lemn și tapițerie, ce conține masă extensibilă cu 8 scaune. Acest set deosebit redă un design clasic cu însușiri ale stilului baroc, sculpturi ale lemnului cât mai impunătoare și combinație de culori ce face ca acest set să creeze în locuința dumneavostră un aer nobil și grațios.
La dimensiunea ei normale, masa are 200cm si extinsa aceasta ajunge la 245 cm, ceea ce o va face mult mai practica atunci cand ai musafiri.

Masa Extensibila Banchete

Un alt exemplu ar fi Setul Maxi Chic, care este foarmat dintr-o masa din lemn extensibila, doua scaune si doua banchete dintre care una cu spatar si una fara spatar. Acest set este destinat unui living modern, fiind vesel colorat si usor de integrat in zona de dining.

Dar destul cu vorba, va invitam in al nostru magazin de mobila Suceava sau magazin de mobila Radauti pentru a va delecta privirile si de ce nu, pentru a va gasi viitoarea dumneavoastra masa extensibila. Avem o gama variata de mese din lemn masiv extensibile care se vor potrivi intr-un living clasic si elegant.

Posted on 27-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next