Masa de Toaleta Honey

Masa de Toaleta Honey

Masa de Toaleta Honey

Timpul pe care fiecare femeile il acorda makeup-ului reprezinta una dintre problemele majore ale acestora. Sigur cunoastem multe doamne si domnisoare care nu au un loc al lor unde sa se macheze pentru o zi obisnuita sau un eveniment special. Ele aleg de regula baia sau o mica oglinda.


Noi, cei de la Occident Design, suntem de parere ca orice femeie merita o masa de machiaj. Astazi vom vorbi despre masuta de machiaj Honey, care cu o mica investitie poate face o femeie fericita! Aceasta masa este visul oricarei doamne sau domnisoare deoarece vine la set cu o oglinda, mult spatiu de organizare, de depozitare si un mic taburet.

Masa de Toaleta Dormitor
Masa de machiaj Honey va permite sa va realizati makeup-ul eficient si rapid, astfel timpul de asteptare se va scurta. Veti sti tot timpul unde se afla fiecare bucatica din trusa dumneavoastra de infrumusetare.

Masa de Toaleta Dormitor

Setul Honey este realizat in intregime din lemn si ii va conferi camerei dumneavoastra si un aer elegant in acelasi timp. Acesta vine compartimentat in partea de sus cu doua sertare si in stanga jos veti avea un dulapior unde va puteti depozita lucrurile mai voluminoasa.


Pregatirea coafurii poate dura si ea mult timp, dar sa nu uitam si de bijuteriile perfecte. Masa de toaleta cu oglinda din dormitor va ajuta sa aveti totul la indemana. Clasicul va ramane tot timpul la moda, deci nu o sa aveti de ce sa va faceti griji in privinta faptului ca o veti schimba prea curand. Transforma-ti dormitorul intr-o camera multifunctionala.

Va asteptam in showroom-ul nostru din Radauti sau Suceava pentru a va delecta privirile cu gama noastra de mese de toaleta clasice, mese de toaleta moderne sau mese de toaleta vintage.

Posted on 29-03-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next