Salteaua din Cocos

Salteaua din Cocos

Salteaua din Cocos

Astazi vom vorbi despre celebra saltea din cocos. Aceasta se recomanda in pricipal bebelusilor, deoarece primele luni din viata acestora este cruciala. O saltea buna poate face diferenta dintre un somn bun, corect si dezvoltarea armonioasa.
Trebuie sa acordam o atentie sporita alimentatiei copilului, dar si somnului in acelasi timp pentru ca acesta sa aibe o dezvoltare osoasa trainica.
Salteaua din cocos devine din ce in ce mai populara datorita avantajelor pe care le ofera bebelusilor, astfel devenind prima alegere a tot mai multor parinti.

Saltea din Cocos

Cum alegem o saltea buna din cocos

Nu este suficient sa mergem si sa luam o saltea aleatorie. Trebuie sa stim ceea ce cautam cu exactitate. Dupa ce cliterii putem alege o saltea buna? In primul rand trebuie sa vedem structura saltelei. Salteaua din cocos este apreciata datorita faptului ca fibra de nuca de cocos este un produs natural care nu-si pierde in timp forma.


Aceasta incurajeaza o pozitie corecta a coloanei verteblare atat la bebelusi cat si la adulti. Daca decideti sa faceti o astfel de investitie, atunci va indreptati spre alegerea unui stil de viata sanatos.
Structura saltelei din cocos este simpla si formata dintr-un strat sau mai multe de fibra de cocos plus alte straturi exterioare. Stratul de cocos variaza in functie de grosime.Saltea din Cocos

Atunci cand cumparam o astfel de saltea, trebuie sa verificam daca este tratat impotriva insectelor si a germenilor. Ea trebuie sa treaca printr-un proces termic sau sa fi fost tratata cu o solutie eco. Totusi, pentru asi pastra forma cat mai mult, trebuie sa o intoarcem regulat exact ca in cazul oricarei saltele clasice.


Cele cu strat dublu sunt la fel de eficiente ca si cele cu strat simplu, fiind cunoscute si sub denumirea de saltele sandwich. Este bine daca putem afla daca zonele laterale ale stratului de cocos sa fie captusite cu un strat de latex plus poliuretan. Astfel, salteaua va fi mult mai confortabila si usor de aerisit.


Stratul intern trebuie sa fie si acesta acoperit cu latex natural. Sa nu ignoram husa saltelei care este de preferat sa fie din bumbac.

Permeabilitatea saltelei din cocos

Buna ventilatie sau permeabilitatea permite salteie o buna aerisire si reprezinta in cliteriu foarte important. Saltelele care retin umezeala reprezinta un adevarat pericol pentru sanatatea celor mici si incurajeaza formarea si dezvoltarea acarienilor si bacteriilor. Acestea pot duce la afectarea sistemului respirator al bebelusului dar si pielii.


Din fericire, saltelele din cocos au un sistem bine aerisit care asigura in continuu un mediu uscat pentru copil pentru ca nu retin umezeala si nici mirosuri neplacute.Saltea din Cocos

Dimensiunile saltelei

Daca aveti deja patuluo, aceasta trebuie sa se potriveasca cu cadrul si somiera. O saltea prea mare nu va pastra o forma confortabila iar una prea mica poate creste riscul de a se sufoca in somn. Existe urmatoarele dimensiuni standard pentru bebelusi si anume 60x120 sau 70x170 cu o grosime intre 5 si 15 cm, dar ideal ar fi o saltea cu o grosime de 10cm.


Noi, cei de la Occident Design Suceava si Occident Design Radauti, comercializam o gama variata de saltele din cocos si va asteptam in showroom-ul nostru pentru a o testa si pentru a va raspunde la orice intrebare legata de aceasta. De asemenea, avem o gama variata de paturi pentru fetite si paturi pentru baieti cu tematica diferita.

Posted on 02-04-2019 Home, Living si Dormitor 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next